Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • unicumnext

    aktív tag

    Akkor jöjjenek az első tapasztalatok:

    Délután nekiálltam áttérni a az új HGW-re mivel sehogy nem tudtam megoldani hogy megkapja a külső IP-t. Ez egy rossz pont a vodának, hogy ismét félkész terméket adnak ki, és majd valamikor jön a modem üzemmód :W

    Magyar nyelv is megérkezett az első frissítéssel, mikor beüzemeltük, volt angol, német és török :C

    Jelenleg 12 db kütyü lóg WiFi-n változó, hogy 5G vagy még 2,4Ghz sáv, ami tudja az 5G az inkább azon. Lassulást nem tapasztaltam még :)

    A kütytük között több wifis lámpa, és egy Roomba porszívó, egy Alexa nem volt semmi gond a csatlakozással, szépen vígan áttértek. :)

    Szervert is áttettem, nah itt már bonyolódott a helyzet, Port Forwarding, Statikus DHCP működik, viszont amit délelőtt írtam, hogy van DynDNS, nah azt nem tudtam működésre bírni, még egy rossz pont a vodának.... Szerencsére ki tudtam váltani szerverre feltettem a duckdns-t, és még le kell cserélnem a https protokol kulcsaimat, köszi voda :W

    És most jön a meglepő a saját routerem mértem még a délelőtt akkor 600-650 Mbit volt a letöltés, miután átköltöztem a HGWR-re és onnan mértem, azóta megvan a 950 Mbit stabilan :C :Y a letöltés továbbra is stabil 40 Mbit :C (Routerem pedig nem piskóta Asus AC87U)

    Kicsit próbáltam már gyötörni a HGW-t szerverről nagy fájlok másolása, letöltés stb, eddig nem tapasztaltam lassulást vagy bármit. Persze a játékok kipróbálása, és a hosszú táv eldönti mennyire jó is ez. Egy biztos, a routeremet egyenlőre nem tesze messzire, ha vissza kell állni. Pingjeim továbbra is stabilan 7-8.

    Ha van valakinek kérdése van, vagy valamit nézzek meg próbáljak ki valamit jöhetnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák