Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz viktorhu #93900 üzenetére

    Igen, csak tudod ilyenkor a szempont az volt tutira, hogy 1 év alatt gyorsan egy olcsó platformon legyen valami parasztvakító dolog kiadva a usernek. Ez történt most is. Egy garázscégtől megvették a unicast stream szerveroldali részt, béreltek hozzá amazon cloudot, és a hozzá nem értéssel most próbálják a szarból kihozni a legjobbat, lásd DD 5.1 nem megy OTT-n, laggol, akad össze vissza, szerintem még a cache szerverek se mennek ehhez, amikor nézed az OTT-t, direktben külföldi szerverekről kell a stremet letölteni akár, csuda jó sávszélességgel és lagokkal gondolom.

    Én úgy gondolom, hogy ez a trend a mutliknál, hogy hozzá nem értő, és az igazi szakmai dolgokat sose művelő managerurak ötletelnek és szablyák meg, hogy merre az előre, mindig csak ilyen pofáraesésekhez fog vezetni ez. Sajnos nagyon elterjedt manapság, hogy valaki úgy lesz projekt vezető vagy valami manager, aki döntéseket hoz majd, hogy előtte a büdös életben nem volt a kezében egy forrasztópáka vagy épp egy kábel blankoló, esetleg C/C++ programozási múlt vagy épp valami effektív IT rendszer-üzemeltetős szakmai múlt. Pl egy ilyen rendszernél alap lenne, hogy mindenki aki benne van a projektben az a Linuxot kenje vágjak és annak hálózati részét, gondolhatjuk hogy ezt mennyire leszarják általában, hogy tudni kéne projektvezetői szinten is. manapság kijönnek az egyetemről műszaki diplomával, és már kezdésnek azokat a melókat keresik sokan ahol igazi szakmai dolgokat nem kell csinálniuk (az túl nehéz lenne), csak a vezetősdit keresik, de aztán meg csodálkoznak amikor a szarlapátolás megy csak mindig, pont azért mert nem értettek a dolgokhoz fél vagy 1 évvel ezelőtt amikor kellett volna, hogy a jó út legyen kijelölve.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák