Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz #72445440 #98795 üzenetére

    De ugye az megvan, hogy én is csak egy kérdésre válaszoltam, és ez a baromság nem az én ötletem volt? Nekem eszembe sem jutna ilyet tenni, szóval kicsit indokolatlannak érzem, hogy ilyen vehemensen igyekszel lebeszélni róla. :P

    „Elvileg nem is tudnád többfelé kiküldeni, mert a HDCP funkció (amit minden UPC-s, Vodás box használ) ezt letiltja, ha nem közvetlenül TV-ben van végződtetve a kábel.” – Ezt azért annyiban viszont korrigálnám, hogy simán lehet a boxból kimenő kábel egy AVR-ben is végződtetve, ahogy az pl. nálam is van.

    „... esetleg lehet kérni egyedileg negyedik bekötést, plusz költséggel, erősítővel.” – Na, ilyenről még nem olvastam itt soha, pedig úgy olvasom évek óta ezt a topikot, mint egy könyvet. :) Amikor régebben volt ilyen igényem, azt kategorikusan elutasították. Felmerült, hogy kössek egy másik, teljesen különálló szerződést, hogy legyen egy negyedik vételi ponton is jel, de aztán gyorsan kiderült, hogy ugyanarra a címre azt sem lehet kötni (és attól most tekintsünk is el, hogy ha lehetne, az mennyibe kerülne). Szóval szívesen olvasnék itt beszámolót bárkitől, akinek legálisan megoldotta a UPC/Vodafone, hogy ugyanazon a szerződésen belül legyen negyedik tévés eszköz ill. vételi hely is biztosítva.

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák