Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz MiZo1990 #99328 üzenetére

    Én tudom, hogy értelmetlen kihúzni, de próbáld meg elmagyarázni egy idős embernek. Ha érti, hogy miről karattyolsz, akkor is úgy csinálja, ahogy ő gondolja, és pont. :D Inkább csak az érdekelt, hogy ettől tönkremehet e, mert olyan 10-15 éve mondta valaki, de azóta sem néztem utána, hogy tényleg így van e. Nálam mondjuk szünetmentes alatt vannak, úgyhogy nem nagyon fordul elő áramszünet, és mióta ez van, azóta nem is hibásodnak meg modemek. Ellentétben az Inviteles időkkel, amikor 2 évente volt modem csere. Igaz akkor valami olcsó d-link modemet adtak.

    "A kötbér az a bejelentéstől számított 72 órán belüli hibajavítás után jár, ha a hiba utána is fennáll."
    Ezt nem teljesen értem. Mi van, ha mondjuk azt mondják, hogy egy hét múlva tudnak csak kijönni? Az már túl van 72 órán... Logikusnak mondjuk nekem úgy lenne logikus, hogyha egyszer látta szerelő, és nem tudta megjavítani, akkor onnantól jár a kötbér, vagy esetleg a hiba bejelentését követő x időtől.

    Én úgy tudom, hogy ilyen tv+internet+telefon csomagok vannak már csak, régen még volt tv+telefon. Ha rajtam múlna már régen mobil és mindigtv lenne nála amúgy. Csak ingyenes csatornákat néz, semmi értelme ezt így fenntartani, de ilyen idős korban már a legkisebb változás is probléma, ezt se tudom hogyan fogjuk elintézni, de ha cserélni kell a Ciscot, akkor cserélni kell. Odavihetném talán a CB-t helyette, itthon most úgyis az Ubee-t használom a CB meg csak access point, amíg nem cserélem le egy wifi routerre.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák