Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kapanyél

    őstag

    válasz Red Bull fan #7040 üzenetére

    Pár hónapja használom. A mérete előnyös, de ha nagyobb a füled, az első pár percben igazgatni fogod, amúgy kényelmes.
    A kidolgozási minősége kifogástalan.
    Hangerő elegendő, de nem durván erős.
    ANC összehasonlítási alapom nincs, szerintem hozza az elvárhatót. A transzparens mód jó nagyon, az elszigeteléskor pedig nincs ásítós szédülés ASMR módra, összességében elégedett vagyok vele.
    A mikrofon zajszűrés kiváló, mindig hallanak a másik oldalon, és csak engem.
    Az üzemidő remek, alig néhányszor töltöttem eddig. Irodában használom sokszor konferenciára és néhány órát hetente zenehallgatásra. Így bír 2-3 hetet is.
    A mélyei rendben vannak nagyon, a magasak tudnak bántóak is lenni, de ez korrigálható az applikációval. A középtartomány élhető, elég tágas, van némi színpadkép, de inkább belehelyez, mintsem elé.

    Jack-kel még nem próbáltam és sajnos AptX Adaptive-vel sem tudtam meghajtani.

    Hogy megéri-e az árát, azt nem tudom. Ennél jobbak csak jóval drágábban vannak és vezetékesek. Kivéve talán a Mark&Levinson 5909 jobb nála, de az sokkal drágább is. Utána a Focal Clear Mg-t mondanám már csak, amit kb. bármilyen füles erősítővel jobbnak hallhatsz.
    Én Focal Bathys-ért indultam a boltba, de az csalódás volt még egy Denon GC-30-hoz képest is. Összességében tehát valószínűleg jó helyen van az árlistán. Mostanában a Nordic sok helyen akciós, annyiért megéri nagyon.

    Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

Új hozzászólás Aktív témák