Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz hoffman_ #7997 üzenetére

    eszembe jutott, hogy írhatnék egy pár sort, amolyan follow-up jelleggel. fél éve nyúzom az Audeze Maxwell-t, maximálisan elégedett vagyok a vásárlással. minden fillért megért. igyekeztem a legjobbat keresni, azt gondolom, hogy meg is találtam. jelenleg nincs jobb alternatíva vezeték nélkül szerintem, főleg ha vegyes a felhasználás. két, talán háromszáz óra használatban Baldurs Gate és Halo, rengeteg YT, illetve .flac és .mp3 zene van benne, de mindig örömmel veszem fel. ez a szubjektív része. köszönet contaxg-nek ezúton újra, hogy könnyen elérhetővé tette nekünk a típust itthon is.

    az objektívet tekintve a hangot kihagyom, egyértelműen imádom. GadgetryTech és Badseed Tech korrekt videókat csinált róla. ami viszont tőlem független tény, hogy az akkuidő nagyon erős. háromszor, ha töltöttem az elmúlt fél évben, és kétszáz óra felett lehetek vele. ennek egy árnyoldala van, a súly. sokat írják, hogy nehéz, ez tagadhatatlan. engem nem zavar, de egy 4-6 órás multi session alatt viszont megérzi az ember. nekem belefér, nem mindenkinek lesz jó. van egy Bose QC35-öm, nagyon szeretem, városban azt használom továábbra is. nem dobtam a kukába, szerethetően szól, de azért nem ugyanaz.
    a gyári szoftver nem tűnik bajosnak, nekem szépen frissült, a FW frissítések is rendben voltak, a funkcionalitást korrektnek gondolom. elgondolkodtam rajta, hogy a HD555 után vezetékesből is Audeze-re váltok, de annyira elég nekem a Maxwell, hogy egyelőre elengedtem.

    van hozzá Wicked Cushion párnám, picit talán kényelmesebb, de a gyári is rendben van. a hűvösséggel reklámozzák, azt hamar elengedi, nem kötelező a csere. a tartószíjat nem cseréltem ki, nekem kényelmes a gyári, de a súly miatt lehet, hogy valakinek segít egy több állítást engedő utángyártott megoldás.

    ui.: utcára nem vinném ki. volt Sony XM szériám, de a QC35 II-re esküszöm, ha valaki ilyet keres és talál használtan szépet, csapjon le rá :)

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák