Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chamea2

    tag

    válasz cocka #4308 üzenetére

    Újra a régi téma: miért kell az internetre felrakott felvételeket így lekorlátozni, hogy kikerül egy módszer és az RTL Most meg "utána áll", hogy azt a rést is befoltozza, hogy ne lehessen letölteni?

    Miben különbözik az, hogy a TV-ben megnézem és felveszem attól, hogy az internetről letöltöm, mert lemaradtam róla? Ha boltban árulják, az OK, az rendben van, vegyék meg a boltban, de a fenn említett sorozat és még sok más is(ami pl. nincs is fenn az RTL Most!-on, de a NAVA-n meg le van korlátozva ugyancsak) miért nem töltheti le az ember? Miért nincs a videó alatt egy letöltöm gomb, ha eleve fenn van a szerveren, miért ez az össznépi bohóckodás itt az m3u8-akkal és a silverlight-el? Miért nem nézheti meg a ma nem adott, de korábban levetített déli harangszót, sorozatot, híradót, stb. bárki? Miért nem lehet az RTL Most! dolgozóinak és a főnököknek is normális dolgokkal foglalkozni? Miért fáj az, ha valaki ezeket megnézi, pláne úgy, hogy a TV-ben is csonkán(1-33-ig) adják a részeket? Írhatnám ezt sok más sorozatról, pl. Gálvölgyi Show-ról is.

    Az egészet nem értem úgy, ahogy van! Betelefonálós nyereményjátékokat is minek korlátozzák? Minek ez a sok korlát, ez a bénázás, úgy, hogy eleve nem is tudják normálisan működtetni, mert a NAVA is meg az RTL Most! is párhuzamosan fagy össze-vissza?

Új hozzászólás Aktív témák