Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Aureal #4638 üzenetére

    Azt könnyű kilőni. y--o----u-t-u---b-e-a---d---b-l--oc-k (csak hogy ne legyen olyan egyszerű rákeresni LOL) régi FF addon

    Szóval egy ilyen böngésző addont használok és így csak egy rövid kb. 0.5 mpes "pörgés" történik reklámlejátszás helyett és megy tovább.

    Még a régi felületet használom, mert sokkal jobban szeretem valami disable polymer linken jön be. De kénytelen voltam letiltani a videóvégi képecskéket, mivel ugye ha akarod, ha nem, takarják videó képét és ha esetleg pont a videó végén van valami érdekes, szimplán lemaradsz róla.
    Aztán letiltottam a chatet, mert az élő chat meg az újrajátszott chat is elég proci és ramzabáló és általában a videó érdekel, nem egy nonstop rohanó szövegsor oldalt.
    Aztán letiltottam a következő videó gombot is, mert a play-pause és a hangerőszabályzó közé rakták és tévedésből csomószor rákattintottam, holott nem akartam.

    A sima Element Hiding Helperben 14-féle szűrőt adtam hozzá youtube kapcsán, szóval van mit gyomlálni bőven még a fent említett addon ellenére is. De vannak még javascriptek is meg egyéb járulékos faszságok, amiket szintén betölt, szóval ahhoz, hogy egy sima videólejátszóként funkcionáljon, kb. a fél weboldalt le kell tiltani LOL

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák