Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maddionmax

    aktív tag

    válasz WayneGace #1698 üzenetére

    1, Bluegiftben hibáztam, ki lettem figurázva, pont. Elismertem, hogy hibáztam, de amikor órákkal később is ez volt a téma, akkor kicsit morcos lettem. Nem hiszti volt, egyszerűen nem értettem mit kell még ezen lovagolni. Ahogy most sem értem, hogy egy órával később Te például miért lovagolsz a témán,amikor már lezártuk.

    2, Legaktívabb tagja? Érdekes, erről vitáztunk maross-sal is privátban, szerintem az aktivitás és hogy mennyi játékot vittem innen kissé össze lett mosva. Örülök,ha azt hiszed, hogy én itt 30-40 játékot szereztem,mert az azt bizonyítja, hogy marha jó a marketingem, de sajnos teljes mértékig tévedsz. xsanyi Origin megosztásáig kb 10-12 játékot szereztem innen és szégyenlem magam, játszottam is velük. (Mellesleg mégegyszer - habár tudom nem sikk - de köszönöm xsanyi-nak az Origin megosztását, kissrácnak azóta is fülég ér a szája.)

    3, A "népnek" az tűnt fel, hogy aktív vagyok, na meg az hogy elvittem valamit, amit az adott ember akart. Hidd el, én is vagyok így más fórumtárssal, de azért nem küldöm el a búsba,mert gyorsabb volt. Such is life!

    4, Ha valakinek még mindig az a kényszerképzete, hogy ez az általam elszalasztott játékokról szólt, akkor pokolian téved. Ez részemről a "köszönöm" vagy "vittem" bejegyzés írásáról szólt. Fent vagyok külföldi ninja topicokban, ahonnan ténylegesen 30-40 játékot is szereztem, ott utálják, ha valaki nem tud annyit beírni, hogy elvitte. De ez itt a kis magyar parasztbarokk valóság, a ninja az aki igazán bunkó tud lenni.

    5, Kérhetem, hogy zárjuk le végre ezt azt a témát és az IQ bajnokok szintjét megütő beszélgetést? Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák