Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArchElf

    addikt

    válasz stevve #1606 üzenetére

    Bocs :) Write-only üzemmódban voltam - mint általában; ráadásul rendesen túl is bonyolítottam...

    A példa minősítésével egyetértek... Nálunk a főiskolán a tanár legnagyobb (saját) programozási eredménye az volt, hogy gombnyomásra át tudta színezni egy textbox hátterét. Látnod kellett volna az arcát, hogy öntötte el a büszkeség komoly műve láttán.
    Nem is - egyszer könyvből kimásolt egy drag-and-drop példát (kijelölt elemek áthúzása egyik listboxból a másikba) - igaz megértenie nem sikerült hogy működik, mert egész órán hegesztette, de többet nem tudott kihozni belőle.

    A másik, amin mosolyogni szoktam, ha eszembe jut(tatják): könyvből leggyorsabban 24 óra alatt lehet megtanulni programozni. Nálunk ez az egyetemen sikerült 20 óra alatt. Olyan sikeresen, hogy miután "megtanultunk" c-ben 20 óra alatt programozni mindenki sikeresen beadott egy tetszőleges párhuzamosítható probléma többszálas megoldását c-ben linux alá (IPC) megvalósítva... :)) Asszem egy emberről tudok a mi évfolyamunkban, akinek ez saját munkája volt.

    AE

    [ Szerkesztve ]

    Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

Új hozzászólás Aktív témák