Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bypass|HUN

    tag

    válasz t.imi #11467 üzenetére

    Ááááhh, véget érhetne ez a kibaxott event, mert ilyenkor a gazsi telenyomja a játékot hard style botokkal...egyszerűen zseniális amit programozói szinten összeraktak, de a cél nekem nem világos. Ha a cél az, hogy jó sok fizető ügyfél legyen, akkor ahhoz hozzá tartozna, minimum a fair play, na annak, pláne amikor event van, nyoma sincs. Amennyiben viszont az MI csiszolgatása a cél, ahhoz meg már mostanra nem szükséges az emberi jelenlét...na de abból ugye meg nincs bevétel. Szóval jelenleg a legeslegvacakabb verzió van kint, amiben az egyszeri player csak szopik...szerintem. :W

    Gurultam én is ma 5 kört, hááát mit mondjak...szánalmas, katasztrófális, egy játszhatatlan szar. Only one shot killers, szuper optikával egész pályán átlövő látnoki képességű gyilkológépek, spawn bombázók akik a lövésznyíláson dobják be a bombát, és 3-4 fős szakaszban együttműködő "ismeretlen játékosok" akik szinte már-már forgatókönyv szerűen koreografált spawn camp mészárlást csinálnak a csata kezdete után már 2-3 perccel. Az én csapatom másodpercről másodpercre fogy el, az ellenfél táborában még a dukkó sem sérült...és mindez körről körre már jó ideje....BR 2.0-BR 6.7-ig ahol én játszok, német, olasz, amerikai, orosz, svéd tankokkal amikkel én gurulok.

    A turan kb. két napig szuper élvezetes volt, nem op, de lehetett vele eredményesen játszani, aztán jött a hotfix és mintha drazséval dobálnék egy kazánlemezt, persze már csak egy tejfölösdobozban ücsörögve...2-3 lövés akármibe akárhová, semmi, majd érkezik a skúló és bumm, meghaltam...így most parkolóban a turan is.

    Szóval agyfasz event időszak...így röviden. :B :P Mára hagyom is a ..csába az egészet :P
    Am neked jó játékot, remélem több sikerrel jársz mint én. :R

    Üdv: bypass

    "A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby

Új hozzászólás Aktív témák