Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Azt hiszem egy különleges pokolba jutottam ebben a játékban, és lassan el kell gondolkodnom azon, hogy semmilyen eredményt ne akarjak benne elérni, ha tudok azzal dealelni, hogy csak fun és nem akarok semmit akkor maradhat, ha nem, akkor felejtő.

    ugyanis, most konkrétan mai példával jövök de már lassan 2 hete így van napról napra :
    csinálom a kötvényfeladatokat, a kalapost, a napi T2-T3-at AB repcsiben, emellett a kihívásokat. Szóval mondjuk úgy, eléggé nehéz olyan meccset menni ahol egyszerre több dologgal is ne haladna az ember.

    Ma pl az volt a helyzet, hogy előrébb vagyok ha :
    - leszedek egy csatarepülőt
    - leszedek egy bombert
    - kidobok egy bázist
    - megnyerem a mecset
    - benne vagyok az első háromban

    Na, erre volt négy olyan játék is egymás után ahol ezen feltételek egyikének sem feleltem meg!!!
    Mindig épp negyedik voltam, (olyan prestnél ami az első hely megszerzésére van specializálva - 6db fullos repülő 75-ös ász személyzettel) a csatarepülőre és bomberre mindig pont csak assist jön, a bázist meg nem tudom kidobni.
    Ezekre a meccsekre darabonként 6-8 percet kerestem, állítólag 50-60 keresővel, péntek délután 15-17 óra közötti időben. BTW az egyik meccsbe mikor bedobott 8km-re előttem voltak a repülők, láthatóan a meccs ment 1-2 perce, miközben előtte 6-8percet kerestem és semmi... érdekes.

    A bázis kidobásra ezután ráspecializálódtam, a két boberes presetre rögtön kellett két reptérbirtoklás, hogy esélyem se legyen a feladat végrehajtására. Utána meg még 4.3-ban is úgy jártam az egy darab 4.7-es DO217E2vel hogy kiszórom a 4×1T bombát a bázisra, és egy kicsike marad belőle. Volt, hogy kt bázist dobtam le így, de a kicsikét a meccs végéig nem szedte ki senki. naná, hiszen hülye lesz majd arra dobni. Az meg hogy az ember egy cél felett körözve kidobjon két kört elég kicsi eséllyel bír. Végül backup felhasználásával második rohamozásra sikerült kiszedjem, technikailag 7 meccs alatt ezzel lejött a T2-es kötvényfeladat. Se a kihívások, se a T3-as harcifeladat nem haladt, és további két meccs után fel is adtam azt, hogy én ma felmutatható haladást fogok elérni.
    NEM, NEM LEHET.

    Azért érdekes, hogy múltkor mikor assist kellett akkor 10 meccs alatt nem tudtam 10-et összelőni, ma meg meccsenként 4-5-6 ment, mert most az pont nem kellett.
    Egyszerűen csak arra tudok gondolni, hogy kaptam a rendszertől valamiféle extra büntetést. Szemmel láthatólag alacsony prioritásban van a játékkeresésem (vagy rohadtul eltűntek a játékosok és felül fake adatok jelennek meg), ha pedig elkedzek rámenni a kijölelt feladatokra az végtelenbe nyúlik. Hogy azért van hogy még többet s3ggeljek mellette, vagy azért mert tavaly csak pár ezer ft-ot költöttem játékra (vennem kellett egy féléves prémet, igen pénzért, mert eventen egyszerűen nem tudtam összegrindolni, mert már akkor is ment a szivatás), vagy csak szimplán alig van játékos azt nem tudom; de ezzel én az egész hanyatlását látom, és az ilyenbe se pénzt se időt nem érdemes rakni, egy percen felül se mint ami az én élvezeteimet szolgálná. Úgy érzem 8+ év hűség után nem ezt érdemelném, gyanúsan peches játékos vagyok, de lehet, hogyha 8 napos lennék  akkor teljesen más világ lenne. 
    Úgyhogy level 30-as BP-n leveszem a kezem a BPről, ha meglesz meglesz, ha nem akkor legközelebb neki sem látok... Ugyanez igaz lehet az eventekre is, újabban az event taskok is rohadt nehezek lettek, egy időben könnyedén húzgáltam le ket, manapság már előre félek ha event jön, hogy csak nehogy valami érdekes jármű legyen benne mert akkor lehet taskokénként fél napot rászánni ...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák