Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • juliensorel

    senior tag

    válasz csákány. #3513 üzenetére

    Amikor egyértelművé válik, hogy a cod és annak fejlesztői megérettek a pusztulásra.
    [link]
    Röviden: ez a tenyérbemászó, irritáló görény úgy indítja el életében először az új warzone-t, hogy minden fegyver max levelen van és lvl 55 a karakter szintje, közben meg kapja az oktató tippeket a játéktól mint mindenki más aki először elindította. Annak ellenére, hogy az mw3 multi részével direkt nem játszott korábban, nehogy lebukjon sok más streamerhez hasonlóan, ugyanis azonnal kiderült volna, hogy közelében nincs a tudása egy új "tiszta" játékban, ahhoz mint amit hackerként előadott eddig. Ezek az arcok cheat nélkül 1 killt nem képesek összehozni kb, célozni nem tudnak, a különböző fegyverek valódi viselkedését nem ismerik, taktikázni, helyezkedni szintén nem tudnak ugyanis sosem volt rá szükségük a wallhack miatt stb stb.
    És az ilyen szarháziak emellett milliómosok a streamelésnek köszönhetően.
    Csak annyit kérdeznék, hogy azok akik ilyen streamereket néznek és isszák a szavaikat, azok tényleg ennyire hülyék?! Lehet csak én vagyok naiv de azt gondolnám, hogy még a vak is látja, hogy ezek mind csalnak és a nézőik képébe hazudnak mindegy egyes képkockával.
    Idiocracy.

    "Fegyók beállításánál nem feltétlen kell készpénznek venni az ilyen-olyan oldalakon fent lévő loadoutokat, mert eleve egy csomó streamerektől származik, akiknek a nagy része meg csal, és nem is látja a fegyver valódi viselkedését"

    Így van, Callofshame is ugyanezt mondja pont ebben a videóban. Átlagos, legitim játékosok esetében valahol értelmetlen ilyen ponotsan finomrahangolt metákat kijelenteni, ugyanis mindenkinek más áll kézre, más stílusban játszik, más távokon és más fegyver classban jobb vagy rosszabb stb. Az ami jól pörög valakinél simán lehet, hogy másnál nem. Én is pont ezért szoktam visszatérni az általam kedvelt feygverekhez miután kipróbálom az aktuális metát, mert valahogy azokkal amiket én kitapasztaltam, beállítgattam, azokkal jobban megy.
    Egy egyszerű személyes példa: a legtöbb meta smg iron sight-al van tálalva, hogy gyorsabb legyen az ADS speed, na most én pl nem tudok jól célózni a legtöbb iron sight-al, mert egyszerűen nem látom jól, hogy hova lövök, nekem kell egy kis red dot, ahhoz hogy pontosan tudjak célozni. Inkább legyen picit lassabb az egész célzás de érjen több golyó célba, valszeg még mindig jobban jövök ki így a helyzetből. Én ezért mindig minden fegyóra teszek egy Slimline pro-t, mert számomra az tökéletes. De ezer más ilyen apró különbség van ami miatt marhaság készpénznek venni a metákat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák