Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cariddi

    csendes tag

    válasz Vyndree #1603 üzenetére

    És íme egy újabb "ennyi pénzért ne várj többet" már unalmasra rágott csont. Ne vedd személyeskedésnek, de tényleg mosolyognom kell mindig, amikor ezt vágják immáron sokadszorra a fejemhez. Ha tudom, hogy navigáción kívül szinte semmi másra nem alkalmas, akkor igenis sok érte az "ennyi pénz".

    És amúgy is, ha azért lenne olcsóbb, mert silány anyagból készítik, méteres illesztéssel, gagyi kijelzővel és gombokkal, stb., de működik, akkor maximum csóválom a fejem, de egy kis odafigyeléssel (és sok türelemmel) még használható arra, amire vettem. De ha azért olcsó, mert tulajdonképp nem is tudja azt a ketyere, amit ígérnek, tehát hardver- és/vagy szoftver-gyenge, akkor azt átverésnek hívják, még ha jogilag nem is lehet belekötni. (És ne jöjjön senki azzal, hogy nincs odaírva, hogy mekkora videót képes lejátszani, mert az autódat is egyből visszaviszed, ha megy ugyan, de rángat a kormány, pedig nem garantálta senki, hogy nem fog rángatni! Megy és kész!) És tudom, hogy ez az egész téma egy lerágott csont, csak amikor rágondolok, nem tudok elmenni mellette szó nélkül. Egyszerűen bosszantó, és sajnos tele van a világ ilyenekkel, és sokszor még elkerülni sem lehet, csak pingvinezünk vagy megvesszük csillióért az almásat.

    Amúgy meg a tabletekkel nem lenne bajom, volt is egy Concorde 7020-am (már eladtam), csak ott meg egyszerűen az Androiddal nem tudtam megbarátkozni. Ugyanígy vagyok az iOS-szal, amiről mindig főnököm kedvenc beszólása tetszik nagyon: "Ezek mellett az okostelefonok mellett olyan hülyének érzi magát az ember!" Valószínű ezért nem szerettem anno a Nokiákat sem.

Új hozzászólás Aktív témák