Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz sandró60 #112099 üzenetére

    Először is a Windows 10-ben natív USB 3.X támogatás van pl. Intel alaplapi vezérlőnél, vagyis ahhoz nem kell külön driver. Meg a laptop gyártójának weboldalán külön USB 3.0 driver eleve csak W7 esetében van, mivel annál nincsen natív támogatás, ellenben W8.1 és W10 rendszerekhez nincsen külön driver, mivel azoknál adott.

    Másrészt az nem derült ki, hogy pontosan milyen Windows 10-verzióról van szó, annál minden szükség egyéb eszközillesztő (driver) gyártó a weboldaláról manuálisan / Windows Update-ről automatikusan, valamint összesítő frissítés telepítve van-e. Aztán, hogy az eszközelőben van-e egyáltalán Intel, vagy egyéb USB 3.0 alaplapi vezérlő. Ha nincsenek, nincsen, akkor először ezeket kellene megoldani, addig nincs miről beszélni.

    Harmadrészt az egy dolog, hogy az említett üzenet jelenik meg, de az nem derült ki, hogy ténylegesen milyen módban és milyen adatátviteli sebességgel működik a pendrive. Azaz pl. a gépházban milyen kapcsolatot írva jelenik meg, valamint más példájából kiindulva mit mutat rá pl. a Temple program. Az adatátviteli sebességnél meg pl. a CDM, vagy a WinSAT Disk értékek milyenek. Továbbá az sem ismert, hogy a pendrive-ot másik USB 3.0 porthoz csatlakoztatva, valamint a Windows 10 újraindítása után is megjelenik-e az az üzenet. Ahogyan az sem, hogy az eszközkezelőben mit a helyzet, ott rendben van-e az USB 3.0 vezérlő működése, szükség esetén annak letiltása-újraengedélyezése után mi a helyzet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák