Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeorgeV

    aktív tag

    Hát nem egy kezesbárány ez a Windows 10.
    Egyelőre csak Samsung ATIV 500 S táblagépre raktam fel (billenytűzet rácsatolva, olyan mint egy notebook, csak érintőképernyővel), a munkára használt DELL Precision M6800 gépen marad a Windows 8.1, amíg nem sikerül megszelidíteni a Windows 10-et.
    Várom a 1511-es buildet, de nem jön, minden be van kapcsolva, de persze olyan gomb nincs mint a 8.1-ben, hogy frissítés most. Majd ha Windows 10 úgy gondolja akkor talán. El kell fogadni, hogy egyre kevesebb közünk lehet a Windows irányításához, a gép jobban ismeri az igényeinket mint mi magunk, ezért ne szóljunk bele.
    Azért várom a 1151-est, mert alvó üzemmódban reggelre az este 100%-ra feltöltött gép "harakiri" teljesen lemerül, ha nem dugtam rá véletlenül a töltőre. Bezzeg a Macbook Air még reggel is 100%-os töltöttségű, ha alvó üzemmódba teszem.
    Az meg egy vicc, hogy az aktuális ablak színe is mindig fehér, hackeljem meg a rendszert a színes fejlécekért, hogy lássam, éppen melyik az aktuális ablak.
    A netkapcsolatot meg állítsam át telefonos típusra, hogy a Windows update ne nyomjon rám minden vacakot.
    Hiába kapcsoltam be, hogy alvó mód után ne kérjen jelszót, mindig kéri.

    Jelenleg a Windows 10-nél sokkal jobb a másik gépemen használt Windows 8.1. Gyorsan működik, a Windows update-et magam irányítom, az aktuális ablak fejlécének színe beállítható, ha bekapcsolom, alvó mód után nem kér jelszót (mert így van beállítva), a Stardock WindowFX programmal ablakban futnak a csempés programok, valamint az inaktív ablakok diszkréten a háttérben sötétebb tónusra váltanak, a Classic Shell programmal van jó Start Menü, alvó módban nem eszi meg az akkumulátort néhány óra alatt.
    Nálam munkára marad a Windows 8.1.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák