Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz vlevi #28288 üzenetére

    Miért baj, hogy javítják? Ezt a hozzáállást nem értettem soha, hogy valaki szerint attól nem jó egy program, hogy kiadás után nem sokkal már van patch. Jobb lenne, ha nem tudnál róla?
    Szóval felraktad tisztán a rendszert, elindult, rögtön Mail appot indítottál, megadtad az emailt és a jelszót, és nem frissült, nem szinkronizált, nem volt élőcsempe? Elég sok gépen láttam 10-et, egyszerűen ilyen hibát sehol sem láttam, főleg nem tiszta telepítés után nem, mikor nincs mi beleszóljon a működésbe (csak a felhasználó és a szolgáltató).

    (#28291): hjajj... A "görgetett" szót már korábban is használtam, reméltem, hogy értetted. Az Insederes verziók után (múltkor írtad, hogy melyiktől kezdted el használni) frissítetted 240-re, majd mentél tovább a következő tesztverziókra. Ennyi bugos rendszer után nem árt egy tiszta telepítés, ha valami nem működik. Mikor segíteni próbáltam, azt mondtam, hogy Insiderről 240-re frissítéskor nekem sem szinkronizált a Mail app, felraktam tisztán a 240-et, és megjavult. Ezt akkor nem akartad megtenni, mert belaktad az akármelyik buildet, aztán panaszkodtál tovább.

    Nem arról beszéltem, hogy a végleges rendszert is újra kell telepíteni, vagy hogy a TH2-t is. :U

    (#28284) King Unique: Benned valami gyerekes sértettség van egy ideje jó pár ember felé :N Először a "konteózás", aztán az instabil rendszer, most meg a 3rd party programok. Ugrasz mindenre, hogy leírd n+1. alkalommal ugyanazt ("látod, megint ez van, ha kritizálod XY-t"), akár más topikokban is.

    Sehol sem írtam, hogy ne használjon mást a beépített helyett, csak hogy a régi kevesebbet tudott, mint az új app. Lépegetni meg akkor nem enged, ha például TC-ből van megnyitva a kép.

    Ha a rendszerben szar valami, és valaki szóvá teszi (nyilván, mert elindította és használná), akkor az nem megoldás, ha azt mondod, hogy használjon mást. Meg kéne próbálni megoldani a hibát. És nem, ez nem jelenti, hogy a beépített megoldások mindent tudnak és mindenkinek megfelelnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák