Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    Én még ilyen következetlenül szar oprendszert nem láttam, mint ez a tetű 10-es. Bizonyos frissítésekkel megszűnik valami hiba, aztán újra előjön, de ez nem csak a frissítésekkel van összefüggésben, hanem valamiféle sztochasztikus folyamat alapján kerül kiosztásra, mikor milyen hiba jön elő (megint). Egy dolog állandó, hogy a csempék egy része nem élő, hiába tisztán újratelepítés vagy akár csak frissítés, ez mintha fiókhoz kötődne.

    Az újabb visszatérő hiba (amit augusztusban tapasztaltam utoljára), hogy altatás az win10-nél MÉLYaltatás, de olyan mély, hogy a tápot le kell kapcsolnom 5-10 másodpercre, hogy utána a bekapcsológombra reagáljon a gép (aztán úgy folytatódik a munkamenet, mintha hibernálásból/altatásból ébresztettem volna, csak épp kicsit körülményesebb felébreszteni)! Billentyűre annyit reagál, hogy a num lock kivilágít. Ugyanez a verzió pontosan ugyanebben a hardverkörnyezetben és ezekkel a szoftverekkel nem rég még tökéletesen altatta a gépet, utána volt lehetőségem egérrel/billentyűzettel/bekapcsológombbal felébreszteni, most csak az áramtalanítás használ. Utóbbi pár napban kb. 5-6-szor telepítettem fel, frissítettem a 10-et, mindig előjön valami rohadt hiba, egyszerűen elképesztően szar, egy béta bughalmaz továbbra is az egész. Tudom-tudom, csak ezen gépen, meg még mondjuk a 10-et használók egy tekintélyes részének a gépén. Hogy a büdös francba nem jutnak 5-ről a 6-ra ezzel a projekttel, azt fel nem fogom.
    Majd megy megint a marketing, milyen fasza új funkciókat tettek bele a redstone-ba, ahelyett hogy a meglévőeket bírnák már működésre. :W

    Ráadásul már attól is elment a kedvem, hogy a Microsoftnak lepötyögjem a hibákat, full felesleges, még egyszer sem segítettek, ellenben sosem felejtették el a problémát valami másra továbbhárítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák