Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zotya84

    őstag

    válasz FoLey-v #85682 üzenetére

    Felesleges állandóan újratenni. Én a 8.1 megjelenése után nem sokkal átkötöztem 7-ről (upgrade kulccsal frissítve), aztán a 10-ig azt használtam, majd azóta is csak az upg-k futottak még, tisztát nem csináltam. A licenced milyensége meglétének fajtája mindegy. A lényeg, hogy az még számít, hogy milyen a licenced fajtája: OEM, vagy Reatil-e. Mert az előbbi esetén bele lehet futni, hogy közli a MS, hogy elérte a kulcs az újraaktiválási limitét, és csak az utoljára használt hadware-n tudod vele aktiválni, tehát ahhoz rögzült.

    Retail kulcsnál nincs ilyen gond, bár az upgrade során keletkezett digitális licenc sem hordozható (nálam is ez volt - ezért kellett egy új rendszert aktiválnom a korábbi rendszer (8.1) kulcsával, hogy ahhoz átkerüljön az UPG-licenc, meg azért, mert az eredeti upgrade-elt nem akarta sehogy sem elfogadni azt.)

    #85683 Ronam:
    Ezt sajnos egyre több vezetéknélküli cuccnál tapasztalom, hogy nem hajlandó a billentyűkombinációk továbbítására – bár általában a 2-nél több billentyűs kombók okoznak gondot, vannak eszközök, amikkel már a kétgombosak is problémásak, függetlenül, hogy egymáshoz közel vagy -tól távol található az adóvevő és a klaviatúra.

    Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13

Új hozzászólás Aktív témák