Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Bemásolom ide is, hátha más típusokon is találkoztatok a problémával. Légyszi mondjatok ötleteket, én kifogytam.

    Adott egy HP ProBook 650 G1, benne egy 32GB-os SSD-vel és egy 500GB-os HDD-vel. Képtelen vagyok rá normálisan Windowst telepíteni. Win7 és Win10 ugyanazt produkálja, a jelenség a következő.

    Ha UEFI-ben telepítem, a telepítőt még el tudom indítani én, de az első újraindulás után már nem indul, nem találja a boot eszközt. Ha manuálisan adom meg neki "boot from EFI file" menüpont, végigmegyek a szinteken, akkor indul szépen, de így nem hagyhatom, a felhasználó nem fogja végigpötyögni minden indításkor.
    Megadnám neki az útvonalat BIOS-ban, de nem fér ki már az első szint útvonala se.

    Ha Legacy-ban telepítem, akkor be tudom állítani, hogy honnan töltse be, nem is kell belenyúlni, de valamiért nem a 32 gigáson hozza létre a helyreállító és egyéb partíciókat, hanem az 500 gigáson, ami egyrészt gázas így, másrészt tegnap este feltelepítettem így, ma reggel már úgy indult, hogy az 500 gigást abszolút nem láttam Windows alól, se a lemezkezelővel se semmivel.

    Van valami ötletetek? UEFI-ben úgy szokott menni, hogy az első újraindulásnál megjelenik az "OS Boot Manager" a választható eszközök között, és bootol onnan magától, és bár itt is megjelenik, de hiába rakom előre, nem talál boot eszközt utána sem.

    Van valakinek ötlete? Nekem perpill nincs több...

    Köszi a segítséget előre is!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák