Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    válasz GeneraL_XTX #29889 üzenetére

    Akár ITT is ajánlott kezdeni, a lap alján a sok korongra ráklikkelve, átolvasva.
    Illetve van egy új, játékmech. ismertető sorozat is.

    előzetes jelmagyarázat:
    BB- csatahajó / batteship
    DD- romboló /destroyer

    "Egy idő után érdemesebb az ágyúkból össztűz helyett egyesével..."
    Nem, ez abszolút nem időhöz és tier-hez kötött, sokkal inkább helyzet (és hajó-) függő lehet. Általánosan (főleg BB-vel) jobb egyszerre tüzelni, szimplán a találati esély (sebzés) növelése céljából.

    Mikor előny mindenképp az egyszerre tüzelés?
    - ha valaki épp a teljes oldalát mutatja, érdemes az összes lehetséges ágyúból adni neki (főleg, mert lehet, hogy a kedvező szögben csak pár pillanatig lesz, és még oda is kell érniük a lövedékeknek).
    - épp suhansz be egy sziget mögé / az ellen úszik be mögé mindjárt, de még az utolsó pillanatban ki lehet tolni a teljes salvot.

    Mikor lehet értelme az elnyújtott tüzelésnek?
    - ha "be kell lőni" a célt, tehát az első 1-2 lövésből látod, hogy merre kell korrigálni. Ez inkább sok ágyús/tornyos hajóknál (cirkálók) számíthat. (BB-n high tierben kevés a torony, DDk meg többnyire elég gyorsan újratöltenek)
    - cirkálóból szlalomozó DD-re lőve, hogy legalább 1-2 találat nagyobb eséllyel beessen.
    - cirkálóval vagy DD-vel füstből lőve, hogy nehezebbé tedd a füstbe belecélzó ellen hajónak, hogy felmérje a hajód kb. kiterjedését és eltaláljon.
    - ha erős forduló miatt nem süthetők egyszerre az ágyúk.
    (- ha a damage saturation miatt a hajótesten elosztva tolsz több sebzést ;] )

    más:
    A japán alternatív DD ág tier8-ban vált az addigi torpedó hajókról gunboatokra. Most még csak az Akizuki az egyetlen képviselő, de jön majd a t9 és t10 Kitakaze és Harugumo. Amúgy pont a legnehezebbek a japó DD-k, erre keress rá bárhol.

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Új hozzászólás Aktív témák