Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szbalogh

    őstag

    Na rávettem magam a tesztszerver letöltésére.
    A löwe-t már rég ki akartam próbálni. Nekem tetszik. Pontos jó átütésű ágyú, egész jó csőlehajlás és lényegében szemből belőhetetlen torony. Annyira nem is lassú és rendesen beforgatva a tud meglepetéseket okozni. 3 skilles emberekkel próbáltam.
    A CDC nekem túl lassan fordul és annyira papír, hogy ... az ágyú elmegy. Mindenképpen kellenek hozzá olyan modok, amivel meg lehet nézni, hogy az ellenfél mit csinál a ház sarka mögött. Pl. kizoomoló mod, meg autoaim mod is, mert ha kikukucskálsz nincs idő célozgatni. 4 skilles emberek voltak benne.
    Megnéztem a Panther 8.8-at is. Az eddigi véleményekkel ellentétben szerintem igen jó gép. Talán a legjobb sniper ebben a tierben ha az RHM-et nem számoljuk. Valami 5 másodperc alatt tölt és nagyon pontos. Lényegében egy mozgékony JG 8.8 :) Annyira nem lassú, mint híresztelik. 4 skilles emberek voltak benne.
    A 10-esek közül már csak az obj 263 izgatott valamennyire. Ebbe 150%-os legényeim voltak csak. Így egy picit lassúnak éreztem, de a töltésidő így is meglepően rövid volt. Minden lövésem átütötte a célt és mikor már egyedül maradtam csak egy WTe100, E5, BC 25 trió tudott csak lebirkózni közvetlen közelről. Tényleg brutál a páncélja. Erre rá fogok hajtani.
    És most olyat csinálok amit már 3 éve nem, megnézek egy filmet, mert ez a fos ma nagyon felhúzott.

    Nick: HE_Storm

Új hozzászólás Aktív témák