Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Emu #171087 üzenetére

    Nekem még maradt egy kis rész hátra a 6-os szakaszból, így 6 alacsony szintű csatával kezdtem amíg végeztem vele.
    26 10-es csata alatt 5x jött össze a top xp.
    4 probléma volt:
    1) Fáradt voltam, nem ment jól a játék, sokszor bot szinten játszottam. Xp grindelésnél nem gond ha ész nélkül játszom, mert a panther/m10 úgy is hatékony, viszont top xp csak akkor lehet ha huzamosabb ideig koncentráltan, jól játszik az ember. Rankednél nyugodt voltam, mert nem volt tétje, itt viszont szorít az idő és ezért tilt-en nyomtam jópár csatát.
    2) Mint a képen is látni, nem voltam szopóágon. Túl sok volt a győztes csata.
    3) Néha közbeszólt az mm. Amikor type5-re váltottam akkor 8-asok ellen dobott be sokszor, ráadásul rossz pályára és csak futottam a csata után. Nem értem oda sehova.
    4) A csodálatos xp számítás. Volt párszor, hogy második lettem, de fogalmam sincs hogy hogyan kaphatott többet az első.

    Egyébként az volt a taktikám, hogy mivel úgyis csak az első hely számít ezért mocsok agresszíven játszottam. Vagy bejön vagy nem alapon. Ez meg is látszik majd a wn8-amon, szerintem jó ha 1000 lesz a mai napra. Volt pár 4-5e sebzéses köröm amikor bejött a yolo, de nagyon sokszor túltoltam és szinte 0-val döglöttem meg. Ennek köszönhetően lett ilyen kevés az xp is, mert rengeteg győztes csatában nem lettem top10 sem.

    Egyelőre azt mondom, hogy nem éri meg. A panther/m10-zel stabilan tudok 600 xp felett hozni amivel gyorsabban meglenne a küldetés és kredit szempontjából is jobban járnék.
    Délután még teszek egy próbát. Ha pihentebb lennék és olyan formában játszanék, mint rankedben akkor még fel lehet ezt hozni. Sokkal több lehetőség lett volna a mai mm-ben is ha jobban megtervezem, hogy mikor yolozzak és mikor vegyek visszább kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák