Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Vasárnap véget ért a nyári 11 napos klános mini kampány.
    Mivel sokan nem érintettek innen így csak röviden írok róla hátha azért vannak akiket érdekel.

    A várakozásoknak megfelelően a [TRVST] nyerte a kampányt. Ezüst érmes az [MVPS], bronz pedig a [DE-VI] lett.
    Kampány előtt kész szappanopera zajlott, hogy ki hova megy a top klánoknál. Tömören a lényeg: A FAME nem indult a kampányon, a németek létrehozták az eddigi legerősebb német klánt a TRVST-t, Daki eredetileg az MVPS-sel kampányozott volna és a tervek szerint csatlakozott volna pár régi FAME-es cimbora, hogy egyenlő erőkkel küzdjenek meg a TRVST ellen. Aztán a TRVST-hez csatlakozott egy csomó FAME játékos, sokan keresztbe akartak tenni Dakinak, a többi FAME játékosnak megtiltották, hogy az MVPS-be menjenek. Daki végül meghátrált és inkább lelépett a DE-VI-be és innentől sok izgalom nem maradt.
    Aki bele akarja kicsit jobban ásni magát az olvassa el ezt a cikket: Ezért lépett ki Dakillzot az MVPS-ből

    Magyar klánok vegyesen szerepeltek. Sokaknál a nyári szezon miatt kevés volt az induló.
    Itt van, hogy melyik magyar klán hány tankot hozott el (top8000 azaz a 4. oszlop) és hányadik helyen végzett (rank oszlop): [táblázat]

    ZWACK, RE-AP, és DAILY a várakozásnak megfelelően jól szerepeltek, top30-ban végeztek mind, ZWACK a 12. lett, ezzel a legelőkelőbb helyen végzett a magyar klánok között.
    M-B-Z szerintem várakozáson felül jól szerepelt, ők lettek a 4. legjobb magyar klán. VTEPS hozta a kötelezőt. DA-FI, 4SALE és DTQ vegyesen szerepeltek. Hoztak el egy csapatnyi tankot, de voltak náluk sokan akiknek nem sikerült a tankot megszerezni.
    Mi a HAC-L-nél eredetileg nem is indultunk a kampányon. Kampány előtti nap jött a hír, hogy 1 csapattal mégis megyünk, de nem a tank lesz a cél, csak játszogatunk. Ehhez képest a 12 elhozott tank szép, ráadásul nagyon kevés csatával sikerült ezt elérni, 60,38% volt a győzelmi arányunk aminél csak a ZWACK-nak volt magasabb. Persze nem lehet összehasonlítani a kettőt mivel a ZWACK főleg az elit fronton harcolt mi pedig a kevesebb pontot érő alap fronton gyengébb ellenfelekkel, de úgy gondolom kihoztuk közel a maximumot a kampányból.
    A többi magyar klán sajnos nem hozott el 1 tankot sem pedig küzdöttek érte derekasan.

    Amit még érdemes megjegyezni és ami miatt nekem eléggé keserű szájízzel marad meg ez a kampány, hogy minden eddiginél több "donate acc"-ot húztak be tankszerző helyre a top klánok. "Donate acc" alatt azt kell érteni, hogy vannak akik saját játéktudásuk alapján nem kerülnének be a top klánokba, de fizetnek azért, hogy megszerezzék nekik a reward tankot. Régebben a szabályok ezt korlátozottan tették csak lehetővé, de az utóbbi kampányokon úgy változtak a szabályok, hogy sajnos nem sok akadálya maradt ennek a tevékenységnek. Az utolsó 3 napban ennek negatív hatását nagyon lehetett érezni. Elképesztő ütemben emelkedett a 8000. azaz utolsó tankszerző helyhez szükséges pont mennyisége és nem a korábbi 9-10 ezredik helyről jöttek fel a játékosok és táltosodtak meg hanem a semmiből pár csatával a top klánok által behuzigált emberek vitték fel a küszöböt.
    Meg lehet nézni, hogy ZWACK-ba például a kampány ideje alatt 30-40 új játékos lépett be. Így néznek ki a ZWACK újoncai jelenleg ami elég mókás látvány ha arra gondolunk, hogy a legerősebb magyar klánról beszélünk:

    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a pénzért eladom magam és tankot húzok másnak elég undorító dolog szerintem. :(((
    Én büszke vagyok rá, hogy most már az 5. CW tankomat szereztem meg saját erőből, úgy hogy a több hetes kampány minden napján sok órán át csatáztam érte. És arra is büszke vagyok, hogy a klánomnál csak olyanok indulhatnak a kampányon akik már előtte itt voltak, kampány miatt sosem veszünk fel új embert és soha senkinek nem húztunk ki tankot pénzért pedig volt olyan kampány ahol ment olyan jól, hogy lehetőség akár lett volna rá.

    Azt írtam az elején, hogy röviden, de ahogy nézem elég hosszúra sikeredett így is. Bocs érte. Akit nem érdekel a klános téma az görgesse át. :) ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák