Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz AlexHerceg #186813 üzenetére

    A táblázatot a 4SALE klán parancsnoka tette közzé minden nap az aktuális állsáról a méltán hírhedt magyar wot-os facebook csoportban. Itt a csoport linkje: [link]
    Ahhoz, hogy olvasni tudd a csoport posztjait kérvényezned kell a felvételt és fel kell venniük. Érdemes egyébként csatlakozni, mert olyan dolgokat lehet itt olvasni amit sehol máshol. Elképesztő a szellemi színvonal. ;]

    A kampány posztom nem azt a reakciót váltotta ki, mint amire számítottam. :(((
    Régebben a CW jutalom tank szimbólum volt. Tényleg a legjobbak szerezték meg, ha a harcmezőn találkoztál vele akkor tudtad, hogy aki vezeti attól félni kell, mert jó játékos. Manapság elég sok csatában látok bot 907-eket amiket paradicsomok vezetnek. Ez nagyon nincs így rendben!
    A másik dolog: ez egy klános jutalom tank. Klánháborúban lehet megszerezni. Ne szerezhesse már meg olyan aki azt se tudja, hogy mit jelent a klánháború. Ez sincs így rendben!
    Ha meg akarjátok szerezni akkor klánozzatok, higgyétek el sokkal nagyobb élmény így megszerezni. Én most is élveztem a kampányt, teljesen más élmény ilyen csatákban játszani, mint sima randomban.

    (#186831) @Barret001:
    "Van aki meg prémiumtankért fizet! Az jobb?"
    Igen sokkal jobb. Belinkeltem tegnap, hogy mit jelent az a szó, hogy jutalom. A jutalmat ki kell érdemelni, teljesíteni kell érte nem pedig fizetni. Ne hasonlítsd már egy mezei prémium tankhoz amit eleve úgy terveztek, hogy pénzért vehető legyen. Gondolom ilyen alapon szerinted az is rendben van, hogy ha valaki pénzért diplomát vagy nyelvvizsgát vesz vagy jogsit.

    (#186832) @Eugene Roe:
    "A drog-dealer a hibás, vagy a fogyasztó?"
    Ez a kérdés jó hogy előjött, mert én is meg akartam említeni. Természetesen a díleré a nagyobb bűn. Azt nem tudom annyira elítélni aki fizetett érte, bár jó véleménnyel sem vagyok róla.
    Én egyébként inkább a prostitúcióhoz hasonlítanám. Nem ítélem el azt aki kurvázik, de azért azt többre tartom aki hódítással szerez magának nőt. A kurvákat viszont nem tartom sokra, bár itt is több kategória van. Ha normálisan szabályozva, bordélyházban működnek és megválogatják a vendégeket akkor nincs vele baj. Ilyen volt a régi kampány rendszer. Viszont folytatva a hasonlatot, ami például a ZWACK-ban is folyt most az az útszéli igénytelen kurválkodás és nemi beteg kliensekkel dugás gumi nélkül.

    (#186833) @jano_77:
    Nem tudom hogy van a kilépés szabály, évek óta nem léptem ki klánból. Szerintem még van ilyen szabály, de lehet, hogy abba a klánba amiből kiléptél oda vissza lehet menni csak másik klánba átlépésnél van időkorlát, de ebben nem vagyok biztos.

    Egyébként a ZWACK deklaráltan "A legjobb magyar klán". Benne van a nevükben, hogy unikumok, oda régebben dicsőség volt bekerülni. A legjobb magyar játékosok voltak ott. Ők képviselték hazánkat a nemzetközi megmérettetéseken, ők voltak a top magyar klán ami alapján megítélték a magyar játékosokat. Hogy néz már ki ez hogy most tele vannak tomato-kkal, ez az igénytelenség teteje. Semmi bajom személyesen a paradicsomokkal, de nem a ZWACK-ban lenne a helyük. Ez sincs így jól!

Új hozzászólás Aktív témák