Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz ollie #214632 üzenetére

    Nem értem félre. :)
    Attól még hogy profi játékosok, simán mondhatnak ők is hülyeséget, nem kell szentírásnak venni azt amit mondanak. Nyugodtan el lehet mondani ha valamivel nem értesz egyet.

    Kajzoo sebzés orientált játékos. Kicsit sarkítva úgy nézett ki a pálya osztályozása hogy amelyik pályán stabilan sokat tud sebezni mindkét oldalról (könnyen tudja farmolni a buta heavy-ket) az jó pálya függetlenül attól hogy 1000 másik okból meg fos a pályadizájn.
    Azt kajzoo is sokszor elmondta hogy ez csak az ő személyes véleménye, attól még hogy ő melyik pályákat szereti másoknak lehet teljesen eltérő véleménye.
    Unikumok között sincs egyébként egyetértés egy csomó pályát illetően. Nagyban függ attól hogy kinek mi a játékstílusa, milyen tankokkal játszik szívesen, mit szeret egy csatában és hogy mik a céljai. Csak hogy pár példát írjak: skill4ltu köztudottan utálja mines-ot mert kiegyensúlyozatlan és az északi oldal nagy előnyben van a délivel szemben ő biztos a legrosszabb kategóriába tette volna, kajzoo viszont 2 kategóriával feljebb rakta, iyouxin meg kifejezetten szereti, ennek az az oka hogy kajzoo-t és iyouxin-t a sebzés érdekli, ha sokat sebeznek nem érdekli őket ha kikapnak. Vagy ott van gleccser amit az unikum játékosok nagy része utál, skill4ltu-nak és keily-nek viszont az egyik kedvenc pályája és egyébként én is imádom. Fjords pedig számomra az egyik legutálatosabb pálya, mocsok módon lejt a keleti oldal javára, nálam az a pálya a legrosszabb kategóriában lett volna, kajzoo viszont az egyik legjobbnak választotta csak azért mert ő a nyugati oldalról is tud sebzést farmolni a heavy dühöngőben és nem érdekli hogy közben meg 70%-ban nyer a másik oldal.
    Erlenberg sem annyira rossz szerintem mint amilyennek beállítja, én kifejezetten szeretem minden tank osztállyal.

    Szóval ennek a másfél órás videónak nem az osztályozás a lényege hanem azok a plusz infók amiket az egyes pályákról megemlít és a videó kisebb részét teszik ki. Csak hogy pár példát említsek ami az előző napok alapján hasznos lett volna a fórumlakóknak: 14:40-nél mondja hogy cliff-en nem érdemes menni az 1-es, 2-esre még TD-vel sem, mert a kiülőn sokkal jobb pozíció van. Vagy 43:36-nál mondja hogy elhallufon ne menjünk a B1, A1 sarokba. Vagy hogy murovankán kifejezetten örül ha mind a 15 játékos egy oldalra, az erdőbe megy, mert a másik oldalra nincs értelme menni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák