Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz jozefgucci1 #214690 üzenetére

    Esszét tudnék írni arról hogy hogyan érdemes tanulni a játékot most, kiket és miért érdemes nézni, hogyan kéne gyakorolni, stb. De nem fogok, mert lusta vagyok ennyi mindent igényesen összeírni és azt sem érzem hogy megérné a befektetett időt amit ráfordítanék.

    Megértem ha valakinek nem szimpi kajzoo. Nekem semleges, vannak jó és rossz tulajdonságai mint a legtöbb embernek. Már megtanultam nem feketén-fehéren nézni a világot, az összképet nézem és szemet tudok hunyni negatív dolgokon. Illetve van hogy akkor is nézek valakit ha egyáltalán nem szimpi, de jó játékos és sokat lehet tőle tanulni. Nem haverkodni akarok velük hanem tanulni tőlük.

    Negatív példának kajzoo-tól hozhattam volna amit az előző ranked szezonban művelt. Erről egyébként kíváncsi vagyok mi itt a topikban az általános vélemény. Olyan kihívást csinált hogy 10 accountot akart bevinni a top100-ba rankeden. Nézők acc-jain játszott. Kontentnek biztos jó volt és biztos sokat tanulhattam volna belőle ha nézem. Viszont azzal hogy 10 acc-ot bevisz a 100-ba, jórészt átlagos 50-54%-os játékosokat 10 játékost kitúr az arany ligából. Azt nem tudom hogy ingyen csinálta nekik csak a tartalomgyártás miatt vagy két legyet ütött egy csapásra és a bankszámláját is hizlalta-e. Minden esetre én bannoltam volna érte akkor is ha ingyen csinálta, 1 játékosnak csak egy acc-on szabadna rankedeznie egy régión belül. Elég ha 10-20 ilyen kurválkodó unikum van és kiderülhet hogy az első száz helyezett tulajdonképpen ez a 10-20 játékos. Így lehet az arany ligában találkozni olyan játékosokkal akiknek a ranked és randombeli statisztikájuk köszönőviszonyban sincs egymással.
    Még pont vissza lehet nézni neki ezeket az adásait, 2 hónappal ezelőtt voltak: [link]
    Ezen mondjuk jót röhögtem: 3:57:35-től nézzétek. Talált egy nagyon elszánt rankedezőt :DDD (de ő legalább szorgalmasan próbálkozott és magának próbálta megcsinálni.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák