Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tumikas

    csendes tag

    válasz Swinegod #219679 üzenetére

    Az a baj hogy az a 30% valószínűleg a hozzám hasonló főleg F2P játékosok véleménye volt. amire ugye nem adnak pedig azért a fórumon meg a facebookon is megvoltak az alábbi problémák említve:
    - Sokan akiknek nincs semmilyen prémium járgánya a derpes low tier tankokkal farmoltak creditet, na ez ha nem is olyan mértékben mint a sirámokban volt írva de bizony léket fog kapni. Tudom lehet már ingyen is szerezni prém tankokat de egyrészt nincs mindenkinek elég ideje/nem volt elég kifarmolt credite blackmarketre
    - Ezenkívül akadnak low/mid tier tankok amiket már +1-ben nehéz az átlag embernek a nem derp ágyúval gold nélkül használni. Ezekre továbbra sem akarnak semmilyen buffot. És nem egy ilyen van sajnos.Tudom át lehet ugrani mindent Free xp-vel meg tervrajzokkal, de ez f2p-ben nem mindig opció.

    Én személy szerint megértem a problémát, sőt szerintem is kellet valamit kezdeni vele mert nem véletlen volt a morgolódás már régóta a fórumon is. Viszont ez a fűnyíró elvű megoldás szerintem picit sok.

Új hozzászólás Aktív témák