Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Az ideg szétb....

    Valószínűleg meglett volna a tankász a bélára, de a végén a borsó nem bírta megvárni, hogy odaérjek és meg kellett halnia természetesen, mert hőst akart játszani.

    Spotoltam az ellenséges artyt és a mi artynk csak áll és vár és semmi történik. Kérdezem wtf? Azt mondja, nem tud lőni, mert sokáig tart célozni, de mondom neki, hogy az ellenséges arty nem mozog és lőjön oda. Azt nem lehet és én hülye vagyok. Én nem artyzok, de azt látom, hogy normálisabb nem ennyire hülye arty játékosok simán kiszedik az ellenfelet spot után, nem azon rinyálnak, hogy spotoljam megint és megint. A béla lassú és meg kellett kerüljek egy dombot, kilőttem a low hp-s is3-t, ami kilőtte előtte a mi full hp-s borsónkat (lol), de nem tudtam az artyt újra spotolni és lejárt az idő.

    A legszebb, hogy hosszú ideig ott volt egy mozdulatlan ferdinand és nekem kellett kilőnöm miközben túl sok hp-t vesztettem. A saját arty természetesen nem tud meglőni egy mozdulatlan ferdinandot, ami legalább egy percig ott volt, mert két lepattanót is lőttem, összesen ötöt, ami mozgással miegymással együtt több, mint 1 perc és a ferdi meg sem mozdult közben.

    Tényleg idegesítő, mert ritkán jön ki a lépés, hogy 6k sebzést csinálok a bélával közelharcban, de a debil csapatom miatt csak egy döntetlent tudunk elérni és a sniper medált meg a rohadt is3 ellopta előlem, ami duplán idegesítő. Neki 13/13 és nekem meg 14/13. Egyszerűen ennyi pech nem hittem volna, hogy összejön egy csatában, ahol egyébként nagyon odaraktam a vasat. Ba..a meg a sok debil idióta.

    A Maus-t azért megvettem, de előtte szeretném a bélára az ászt. Egy kérdés, a maus mennyire gyulladós? Érdemes rá tűzoltót tenni? Én nem nagyon láttam még kigyulladni Maus-t.

Új hozzászólás Aktív témák