Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Kean_Sorbo #40133 üzenetére

    Na igen, a WTE-nek meg csökkentik a forgás sebességét, mintha azzal a tankkal tipikusan több ellenséggel harcolna az ember közelről. Tegnap megvettem a WTE-t végül és hát azzal lehet nyomulni, de szétszednek sec perc alatt. Volt, hogy kétszer lőtték ki az ágyúmat, amíg én ki akartam a tárat üríteni, de olyan módon, hogy javítani kellett és addig nem is tudtam lőni. A jó hír, hogy sérült ágyúval is elég pontos, ráadásul egyszer meg tudom gyorsan is javítani, ha kell. A nulla kamo tényleg igaz, olyan helyeken, ahol más TD-ket szinte soha nem spotolták, ezt igen. Úgyhogy marad a kempelős, nagy távolságról lövöldözős stílus vele.

    Na a WTE nagy nerf gyakorlatilag semmit nem számít. Nagy távolságnál alig kell mozgatni a tornyot, kicsit lassabb lesz, und? Az ágyú valami brutál idő alatt célra tart és hat lövés. Még én is hozom a 4e átlag sebzést vele és az élvezeti faktorhoz hozzátartozik a sok rinyálás, mikor pár lövéssel kiszedek valamilyen nagyarcú tipikusan narancs-sárga játékost, bár néha a jobbak is rinyálnak a chat-ben. Nem tagadom, ilyenkor hízik a májam.

    Egyetértek veled, hogy nem sok obj268-t látok kempelni, nehéz is vele ászt szerezni. F155 ugyanez, azt nem tudom miért (mert még nincs), gondolom a francia ágyú nem igazán sniperkedésre való.

    Ezeket nerfelik, de pl ha az obj-en csökkentik a töltés időt, akkor nem biztos, hogy nerf lesz abból. Közelharcra azok a TD-k sokkal alkalmasabbak, amik gyorsan töltenek főleg a csata végén, amikor sok a sérült, alacsonyabb hp-s ellenfél. A fix tornyos TD-kel közelharcban amúgy sem lehet nagyon mást tenni, mint mutatni az arcát az ellenfélnek, esetleg rázni kicsit. Sokan próbálnak bújkálni TD-vel, meg mint a tankkal, ki-be, de ez a lehető legrosszabb taktika, mert fordulni kell és akkor máris lövik az oldalát. Városban sokszor látom, hogy F155 próbál visszatolatni, amikor kapja a lövést, leszedik a láncát stb. Ahelyett, hogy az arcát mutatná, riszálna és várná a lövést és esetleg utána tolatna vissza. Csak hát ugye, ehhez hidegvér kell, mert ösztönösen mindenki hátrál, tolat és próbál fedezékbe menni.

    Egy ilyen városi harcban, főleg a végjátékban a gyorsabb töltés az obj268 esetében meglepetést és nem a várt hatást fogja okozni szvsz. Arra gondolok, hogy pl su101-et hogy leszólják az isu ellenében, pedig a végjátékban durva dolgokat tud alkotni a gyors töltés és a fürge tank, ami még pattintani is tud.

Új hozzászólás Aktív témák