Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz joergie #41077 üzenetére

    Kisebb lagok nálam is voltak, az elején, de mostanra ilyen téren már játszható a játék (de csak ilyen téren). Gondolkodtam azon, hogy esetleg az a hiba, hogy ugyan az a RU és az EU account-om felhasználó neve és jelszava, de rájöttem, hogy ha eddig beengedett, akkor most sem kéne gondnak lennie. Egyébként pl QB és Jingles sem a saját account-járól csinálta a 8.11 review-t, lehet ennek is ez az oka.

    Szép dolog, hogy próbálkoznak új dolgokkal, fele-fele arányban be is jön, de egyes újítások élvezhetetlenné teszik a teszt szervert. Ez az új kameraállás pl rengeteget ront a játszhatóságon, engem nagyon zavar. Sokkal lassabbnak érződik a tank és célzásnál is szokatlan, legalább ki lehetne kapcsolni. Másik zavaró újítás (ami már az előző patchben is megvolt már) a zoomolás lágyítása, bár ennek kikapcsolására szerencsére van mod, csak ugye ez teszt szerver... Btw nekem is hiányoznak a modok, még jó hogy ilyen látszólag semmit sem jelentő újításért kell kidobni az összeset.

    Ígérték, hogy 8.11-ben javítanak az optimalizáción, de gyakorlatban inkább csak romlott. Igaz, hogy legtöbbször 40-50 fps most már meg van (viszont itt nincsenek fent a modok és a tweaker), de ez kb csak 20-25-nek érződik, egyszerűen nem folyamatos a kép. Főleg a célkarika mozgásakor érződik és zoom-oláskor. Remélem legalább a 9.0 hoz valami javulást. Múltkor csináltak egy felmérést, aminek eredményeként megtudták, hogy a játékosok fele gyenge gépen játszik, de nem csinálnak semmit se, hogy nekik jobb legyen.

    Pozitív dolog viszont az angol legénységi hang (ez sokkal jobb, mint az amerikai, nem olyan, mintha valami rossz buzi lenne a rádiós), a national battle is nagyon jó ötlet, és a két újradolgozott pályát (Ruinberg on Fire, Winter Himmelsdorf) is eltalálták (bár Ruinberg on Fire-ből nem sokat lehet látni full low grafikán). Ez a könnyített legénységátképzés is +1, de a pakoláson javíthatnának (csak olyat legénységet rakhatsz bele a tankba, amivel ment már csatát..).

    (#41080) greg77: 2 éve vettem Dell Inspiron N5110_128204-es laptopomat (i3-2310M; 8GB; GT525M). Full low grafikán (kivéve az improved render van bekapcsolva) tweakerrel 30-40 FPS-sel játszok, nem ritkán megesik, hogy 30 alá is lemegy. Az a vicc, hogy amikor felraktam a 0,75%-os tömörített textúrát csak romlott a helyzet. :)

    (#41084) Mogyesz75: Milyen VGA van abban a laptopban? :Y Szinte ugyan az a CPU-m van (i3-2310M), ugyan annyi a RAM is, de én az előző bekezdésben leírt körülmények között játszok ráadásul kisebb felbontáson (1366x768).

    (#41220) Scheff: Vagy csak talán kifagytak, mert tegnap szarakodott a 2 szerver? :U Amúgy komolyan miért kell ilyenekkel telespammelni pl a World of Tanks youtube felhasználóját, vagy pl a worldoftanks.eu-t (be sem tölt az oldal már indul a Livestream), most komolyan ki nézi ezt?
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    Tart valaki a garázsban SU-85-öt/SU-100-at fun célokra?

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák