Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz LobiDrg #74478 üzenetére

    LobiDrg: a panther 2 stíulsban színtiszta panther csak nagyobbat üt. Én imádom.
    Ha a Panthert szeretted, ezt is szeretni fogod.
    Én is meg akartam tartani a P1-et, de el fogom adni, mert a P2 nagyobb fun. Ugyanazt tudja, de a 240-es alfa egész más érzés. Nameg megvan az M10, ami szinte egy az egyben az.
    A többiről egyelőre nem tudok nyilatkozni.

    Stunts666 - A domb egyik pályáról se védhető alulról, egyik oldalról se, a tetejéről viszont gyönyörűen leht spotolni és sebzést osztani is, illetve átjáró a bázishoz.

    fsb1000 - szvsz a WG manipuláció kimerülnek mindenféle marketingfogásban és ügyes pszihomanipulációban, hogy pl küldetéseken keresztül rávegyenek a több játékra (akkor is, amikor fáradt vagy, rossz passzban vagy stb), jutalmakon keresztül rászoktassanak a gold/prémium/csoki használatra, amiből bevétel származik. Nem látom, hogy a játékmenet maniuplálása, és ezen keresztül egyes játékosok elvesztésének kockáztatása hogy növelné a WG bevételeit?

    ezzel együtt én maximálisan tisztelem mindenkinek az ezzel ellentétes véleményét, csupán azt kérem, hogy ne írja be ide 3 naponta, h mekkora csaló a WG, amikor épp nem adja a játék. Vagy ha már igen, akkor tegye meg ezt akkor is, amikor azokat a köreit futja, ami miatt kék/zöld/lila a statja. Akinek nem inge...

    Tisztelt fórumtársak, harmadik napja ezen megy a fingreszelés (én is jócskán kivettem belőle a részem, sry érte) . Mindkét oldalt 5-5 makacs, 100% hp-jú fix tornyos TD védi 250mm-es döntött fronttal és 120-as pennel. Itt változni nem fog senkinek a véleménye, amíg az arty oda nem csap= nem kerül nyilvánosságra bizonyíték a csalásra vagy nem ismerjük meg részleteiben a szerver oldali számokat. Addig olyan jó lenne berekeszteni a vitát.... :U

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák