Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Luos

    tag

    Multkor elmentem árnyék labirintusba (shadow lab), nagyon jó volt a csapat, volt egy szentlovag gyógyító, 1 árnypap, és ugyancsak egy szentlovag tartotta magán a szörnyeket. Én egy fagymágussal toltam, és votl még egy gnóm boszorkány. Először simában, majd hősies (heroic) fokozaton is végignyomtuk, tök jó volt, csak végig kellett nyomkodnom a Fagyív (frostbolt) nevű spellt, erről a szentlovagról nem lehetett lehúzni az ellenséget, végig szentelte (consecration) a földet, A bölcs döntései miatt (judgement of wisdom) alig fogyott el a manám. Nagyon szeretem a védekező tehetségű lovagokat (prot talent), nem is kell semmi tőmeg ellenőrzés (cc), lehet haladni. A SpM (sebzés per másodperc)-et én toltam, mivel nekem volt a legjobb felszerelésem, már majdnem teljesen epikus vagyok. A csuklóvédőm és a két bizsum nem lila még. A menet (instance) után vissza révültem (teleport) a Vaskohóba (ironforge). A hírnevem Shatrath városában egyre nő, már többször segítettem az árny labirintus, a kripták, és a mana sír tisztogatásában. Mivel Viharosszél városát jobban szeretem átvillamosoztam, majd benéztem az aukciós házba venni egy-két flaska varázsitalt, elixírt, hogy a következő portyán teljesen felkészülve jelenjek meg. Már a fekete templomot is majdnem bevettük.

    Hát szerintem ennyit a fordításról :) :(
    Nagy hülyeségek lennének benne, bár lehet csak szokatlan, ha kiadták volna magyarul lehet most mindenki hülyének nézni az angol neveket használókat.
    Ha belegondolsz hogy egy harcos a vérszomjat spammeli, vagy éppen a halandó csapást, esetleg maciformában széttépsz, vagy a fény villanást nyomogatod elég hülyén hangzik, és az agility, stamina fordításról még nem is beszéltünk :)

Új hozzászólás Aktív témák