Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    válasz L4mie #16936 üzenetére

    A CritLine-t rég frissítették (Curse-ön van új), a WindfuryFu-t hónapok óta nem. Amit te frissítésnek véltél, az csak egy library frissítését jelentette, nem magáét az addonét. A WindfuryFu halott, és mivel a WF a kiegben megváltozik (extra attack helyett haste-et fog adni), nincs is értelme portolni a 3.0-ás patch előtt.

    Ripper: figyelj, mert egyszer mondom és lassan. Az addonok Lua nyelven vannak írva, csak arra képesek, amit a Blizzard nem tilt, és ebben nincs benne a felhasználónév/jelszó páros lementése, mert amikor azt beírod, akkor még nem indultak el. Amik account adatokat lopnak, azok külső rosszindulatú programok, amiket a user szed be a nem védett gépére, pl. úgy, hogy goldseller oldalakat látogat, exploitokat kínáló webhelyekre jár stb. Jómagam 3,5 év játék alatt letöltöttem és kipróbáltam minimum 500 addont, jelenleg is használok ~150-et live-on és ~50-et a bétában, és soha nem szedtem össze se keyloggert, se egyéb malware-t, és az accountomat sem törték fel egyszer sem.
    szerk: a Blizzardtól nem fogsz addont letölteni, de WoWInterface-ről/WoWAce-ről/CurseForge-ról simán lehet, ott minden egyes cucc ellenőrizve van. Az más kérdés, hogy az Allakhazamon. a WoWUI-n és a Curse-ön is előfordultak malware-rel fertőzött reklámbannerek, de arról sem ők tehettek, hanem a hirdető cég, amelyik nem ellenőrizte megfelelően a bannerek kódját. (ráadásul ezek sem tehetnek semmit, ha nem kattintasz rájuk...)

    [ Szerkesztve ]

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Új hozzászólás Aktív témák