Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz LucifeI2 #22710 üzenetére

    bocs hogy nem ezzel töltöm a fél életemet. Igazat írtam vagy nem? Buffolják vagy nem? Az alap információt kivettem belőle nem? Az hogy a háttere pontosan milyen, meg egy más kérdés, az ilyen hülyéket is fel kell világosítani. Bocs hogy írni merek, de nekem meg az ilyen hozzáállástól megy fel a pumpa, mikor valaki kifelé azt mutatja hogy milyen jó fej hogy jár segíteni, aztán meg oltja az embereket, hogy miért olyan hülye hogy nem úgy született hogy mindent tud valamiről. Ha kicsit körbenézel, nem egy helyen segítek, sok embernek, és én így soha nem támadok le senkit, ha nem tud valakit, inkább a nagyarcú "profivagyok" embereket égetem be, mert mindenkit be lehet.
    Ha idegesítelek, ne válaszolj, ne vegyél figyelembe stb. Sajnálom hogy ebben nem születtem pronak és nem töltöm wowwal az egész életem, szabadidőstül mindenestül. De szerintem ezen azért gondolkozz el, hogy segíteni akarsz vagy oltogatni...

    Félreértés ne essék, nem akarok senkit bántani, én jó szándékkal jöttem, ha nincs igazam el szoktam ismerni. Egy dolgot azonban el lehet mondani így is és úgy is... Nem akarok ellenségeskedni sem, egyszerűen bántó ahogy néha megnyilatkozol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák