Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szepi79

    őstag

    válasz -conrad- #2438 üzenetére

    Mi 2 napot tryoltunk rajta úgy, hogy előtte már többször lement.
    Az a baj, hogy nem skill, nem gear, hanem szerencse kérdése a boss leverése.
    Folyamatosan az volt, hogy beszorít minket elementalokkal, aztán egy a tankra, mikor kimozog a maradék helyre akkor bamm, kap egyet a raid a nyakába.

    Ti hány elementallal nyomjátok le?
    Nekünk kb 7.nél lép phase 3-ba.


    nálunk egyelőre 2 fix nap kara van. az első nap általában szerda, ilyenkor 2db tankkal megyünk, lemegy a lovas, moroes, maiden, opera fixen (curator és aran már opcionális). második raidnap általában péntek vagy szombat, ekkor már csak 1 tank jön (általános tankhiány van sajnos) ha akkor még curator, akkor vele kezdünk, aztán aran, ilhoof, chess, prince. ezekre mind elég 1 tank, időnként a trashekkel szokott gond lenni, de olyankor beáll egy holy pala is tankolni (korábban prot volt, szal megvan a cucca hozzá).

    lényeg az, hogy prince-t nem a 2tank-3healer-5DPS felosztásban, hanem 1tank-3healer-6DPS módban öljük, igy lényegesen könnyebb, és gyorsabb a dolog. az infernalokat nem számoljuk. egyébként 2-3. próbára mindig lemegy, annyiszor nem kaphatjuk annyira rossz helyre a mocskokat, hogy ne tudjuk egy kis WASD skillel megoldani.

    (a két sárkány meg próbálgatási fázisban van. ami azt jelenti, hogy vagy összejön rájuk a hét valamelyik napján elég vállalkozó kedvű egyén, vagy nem. de eddig inkább nem. szal egyelőre ők még birják)

    ''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

Új hozzászólás Aktív témák