Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz animatrix11 #26476 üzenetére

    Akkor kezdjük az elejénél:
    Ugye a Firestone fenn van a fegyveren? [Flask of the Frost Wyrm] meg egy húzóra benned, netalán tán egy kis Fish Feast-tel tompítva?
    Az én rotám CoA-Corr-Immo-Conf-Inci-inci ... CD lejár a Confról-talán belefér még egy Inci, majd DoT ok frissítése és az egész előlről. 35% alatt meg a már lentebb említett: immo-conf-Inci inci-SF-inci-SF-Inci... (vérmérséklettől esetleg még fel is teheted a két DoTot).Ugye a 30y -ot betartani (mint ahogy én is 3 év lockozás után megtudtam :B ).
    25-fős raidban inkább ajánlott CoA helyett a CoE vagy CoW bosstól illetve raid setuptól függően (CoE-nak inkább a casterek örülnek a CoW-nak meg a meele,enyhén sarkítva)
    S ugye Imp van kinn? Bár most már két hete tiszta vagyok, de én ezeket használtam.
    Valamint ugye már vannak a drága glyph-jeink: [Glyph of Incinerate] [Glyph of Conflagrate] [Glyph of Immolate]
    Illetve azt számold bele, hogy a deep destro valamivel többet toll ki DPS ügyileg mint ez a népszerű hybrid talentkiosztás. Én is ezt használom mert szerintem egy fokkal könnyebb, bár ugye 35% alatt oda kell figyelni a weavingre és a távolságra. De próbáld ki esetleg a deep destrot illetve gyakorolgasd bábukon ezt a hybridet. Egy 25-fős raidben én legtöbbszőr benne vagyok a ToP 7 DPS-ben (bár én sosem tartottam sokra ezt a sz@ros DPS figyelést, mert tökre elvonja a figyelmed a játéktól).

    (#26475) Viktor77: Banyek, pedig már tökre ráizgultam :S

Új hozzászólás Aktív témák