Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz animatrix11 #26478 üzenetére

    Bár még nem voltam full destro, de nekem jónak tűnik. Majd jön whitezo88, mert ő most ha jól olvastam, szintén deep destron van és megmondja neked a tutit. Lehet hogy a rotával van a gond ám. Illetve a [Soul Link] és a [Fel Synergy] tök fölösleges. Nehogy már a kis szaros Impre told át a DMG-t. Szerintem nem ezen fog mulni az életed, ha jó a healeretek. De majd erről is nyilatkoznak a nálam okosabb lockok. Inkább tedd a Imp HS-re vagy a [Demonic Embrace]-re.
    Illetve én azt tudom neked tanácsolni, így zárójelben, hogy szard már le azt a szaros DPS-t. Amíg lemegy a boss addig kit nem érdekel, hogy 3,5k-t vagy 6947mill DPS-t tolsz ki magadból? Ha meg akadoznak a bossok, akkor sem a lockok szoktak a hibásak lenni szvsz.
    Ha benne vagy a ToP 5-ben akkor szerintem király vagy. Nálunk van pl 2 olyan fasza rugó, hogy nagyjából csak akkor tudnám behozni őket ha lenne egy 2*-es szorzó buff rajtam, nagyon jól tolják. S akár egy jobb hunter is ott hagyhat. Szóval amíg ToP 5-ben vagy addig nincs gond.
    Amúgy nekem ez a talentom (értelem szerűen, nem a deep demos :) ).

    De menj el UC-be és gyakorolgass a bábukon. Ott ki tudod tapasztalni a megfelelő rotát deep desrora.

    Aggocsökkentésről pedig: legjobb tudomásom szerint (talenteket leszámítva), csak a [SoulShater] van per pillanat s talán mintha láttam volna egy trinketet is, de lehet hogy még reggel van :) Illetve a "paraszt" módszer: nem nyomsz semmilyen gombot úgy 5-6 mp-ig :)

    DoT-okra pedig az örök érvényű: DoTimer

    (#26479) F-ECT$ igazad van. Első körben nekem az jött le, hogy hibridet használ s úgy kezdtem el írni a HSZ-t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák