Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    válasz Dr.Burn #33102 üzenetére

    Kicsit későn reagálok mert pár napig nem tudtam feljönni.
    Olvastam, hogy combatot javasolták neked, de leírom az én véleményemet is.
    80on kezdő gearben egyáltalán nem fogsz jó dps-t tolni combat talenten a következők miatt:
    A sebzésed nagy része fizikai sebzés, amit nagyban befolyásol az armor penetration. A cap itt 1400. Ezt elérni szinte lehetetlen low gearben, ráadásul figyelned kell a többi statra is:
    expertise: 26 - ha nincs meg hátulról sem mindig találod el
    hit: nagyon fontos elérned legalább a posion capet, ami 315. Ha felette van az nem gond, mert 712 (bár lehet 720 nem tudom most fejből) a white hit cap. - annyira nem lesz ez gáz, majd írom miért
    crit: mivel a sebzések túlnyomó része fizikai és critelhet, így ennek a statnál sem árt ha nem 5%-on van. :)
    fegyósebzés: minél nagyobb damagevel rendelkező fegyverek kellenek

    Ezzel szemben assa talenten kezdő gearben sokkal jobban tusz boldogulni.
    Az assasination túlnyomó része mérgekkel sebez, amihez ugye nem kell armor penetration.ez hatalmas előny, mert gemekkel stb tudod korrigálni a hiányzó statjaidat, míg egy combatos rugó szinte minden slotba arp-gemet rak. Expertise-et így könnyebben el tudod érni, hitet is ha nincs meg, bár ezzel ahogy feljebb is írtam nem lesz nagy gondod, mert tudsz kivenni badge -ből trinketet ami nagy adag hitet ad. Crit-re nem kell rámenni, ami gearból jön az elég lesz, inkább haste. Ezt a gemelésnél kell figyelembe venni, ahova tudsz oda Attack Poweres gemet kell tenni, vagy AP+haste-t. Nagyobb szinten a haste egyre jobban fog majd érvényesülni.
    A fegyverek sebzése fontos, de kevésbé fogod megérezni ha rosszabb fegyvereid vannak mint combaton.

    Ami még mellette szól, hogy assa builden érdemes pvp-zni is, így a két geart tudod mixelni, ha pve-re nincs jó itemed egy slotra (pl. ring) tudod használni átgemelés nélkül stb. Ugyanez vissza is igaz, a daggerek amiket pve-ben használsz jók lesznek pvp talentre is.

    Nekem 6400as gearscore-m van assa buildre, mellette kukáztam ki magamnak egy combat geart is olyan 6200 körüli "minőséggel", ha összerakom magamnak pl. RAWR-ban úgy, hogy 100% ARP meglegyen, és rendben legyen a hit meg az exp. stb. akkor kevesebb dps-t tudnék vele tolni mint az assa gearemben.

    Magas szinten a dps kb. egál egy combat és assa között ha jól csinálod, bár természetesen fightfüggő, assa tank'n'spank fighton tud toppolni míg combatnak nagy a burst damage-je így szaladgálós fighton jobb.
    (Saurfangon pl. nem tud megelőzni a guildes combat rugó, nagyon egál dps-t tolunk mindig)

    Gondold át, de én assa-t javaslom, én próbáltam mindegyik talenten, nekem assa jött be.
    Talentek:
    PVE
    PVP

Új hozzászólás Aktív témák