Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • steveetm

    őstag

    válasz Lirion #41159 üzenetére

    Igazából kár is nem üres szavakat puffogtatni, amíg te olyanokat puffogtatsz, hogy a tőzsdén olyat adsz el, ami nincs a birtokodban. Az az egyetlen probléma, hogy azt az apró, de lényeges kis dolgot elfelejted, hogy igen, eladhatsz egy adott rv-t, viszont azt neked meg is kell venned. Tkp-en egy vállalást teszel, hogy neked úribecsületszavadra lesz egy olyan részvényed ma estére, amiért neked délben fizettek. Ha mégsem lenne, akkor análisan fognak inzultálni, és neked fájni fog ugyan, de megvetetnek veled egy rv-t, amit délben eladtál.

    Na, de nem is ez a lényeg, mert ha te ilyen különbségeket keresel a wow-ah és a tőzsde között, amik hasonlóak, sőt némely folyamataiban az ah-ban elég jól szimulálja a valóságot, akkor felesleges vitázni.

    Arról nem is beszélve, hogy ki beszélt rv. tőzsdéről? Idejöttél, mint aki ismer kb. egy plusz varázsszót(short!) a tőzsdéről, és kb. azóta azzal jössz, hogy de olyaaaan niiincs a woowbaaaaa, az nem is tőzsdeeee! Captain obvious wins with k.o.

    Eladok reggel drágán x terméket, este visszaveszem az x terméket olcsón, daytradeltem? Gondolom nem, mert szerinted nem kaptam vissza az AH cut felét, szóval ez nem tőzsde.
    De ha egy másik bróker nagyobb jutalékot tart meg daytrade után, akkor ő sem igazi tőzsdei szolgáltatást nyújt gondolom, mert van "olcsóbb". Igen, az AH egy zs*dó bróker, na bumm, attól még lehet.

    Az olyan "érveken", mint hogy AH-ban látszanak a nevek, a tőzsdén meg nem, igazából maximum röhögni lehet. Letakarom egy papírral, vagy írok egy addont, ami nem jeleníti meg a neveket, sőőt, csak az 5 legjobb ajánlatot, és már ajánlati könyvem van. Persze, nem lesz vételi oldal, mielőtt pofámba csattanna captaion obvious bal kezéből a "Miért nem tőzsde a WoW. AH" c. könyv ötödik fejezete, miszerint nincs ajánlati könyv. Tudom, fail vagyok.

    Volt még valami gyöngyszem, miszerint tőzsdén el vagy úgy is, hogy csak grafikonokat nézel, ez nem tudo miért pont kontra, de majd kiváncsi vagyok a következő gazdasági válságra, amikor a 26 indikátorod olyan vételi jelzést mutat, hogy majd össze szarod magad, aztán két nap múlva már a 6. stoppodat ugorja át az index, és egy olyan wtf arccal nézel, hogypedigde a grafikonaztmutatta jó lesz. Nem lett.
    (dettó wow, ha hülye vagy, és kieg után is ülsz a maelstromon, akkor besz*pod, ha lenne grafikon ami azt mutatná, hogy nem, akkor is.)

    Most csak így hirtelen szemezgettem kicsit, majd lehet írok egy hosszabat, sietősben vagyok.
    Üdv.: steveetm

Új hozzászólás Aktív témák