Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dannynet

    tag

    Helló, tiszteletem a fórumozóknak!

    Több hónap kihagyás után szeretnék visszatérni Azeroth világába. Eddig az Arathoron játszottam: előbb a Szövetséges majd a Horda oldalon. Főleg az utóbbin éreztem jól magam, mert bevettek egy olyan klánba, ahol remek vezetőség és igazán jó társaság fogadott, akikre mind a mai napig felnézek és jó szívvel emlékszek. :B

    Hosszú történet lenne (és megpróbálok nem "wall of text"-et gyártani...), de a túl sok inaktivitás miatt már vélhetőleg nincs lehetőségem visszatérni abba a klánba, ahol eddig éltem WoW-os életemet; -így új helyre szeretnék költözni a játékban. Gondolkoztam azon, hogy ismét visszanyergelek a szövetséges oldalra az Arathoron, de nem szeretném az ellenség soraiban látni egykori hordás klántársaimat.

    Arra a következtetésre jutottam, hogy meg kell próbálnom új játékbeli életet kezdenem. A kiszemelt állomás a Ragnaros realm szövetséges oldala lenne, ahol ezúttal egy worgen karakterrel kezdeném meg a pályafutásomat. Egészen pontosan már életre is kelt Vadonszava, a bátortalan feral druid karakterem. :)

    Kicsit bizonytalan vagyok abban a tekintetben, hogy mennyi energiám fog maradni az IRL tevékenységeim mellett a World of Warcraft-ra, de majd megpróbálom beosztani az erőforrásaimat.

    Egyszer azt olvastam az egyik WoW-os blogon, hogy ennek a játéknak többről kell szólnia egymás püfölésénél és a gear harácsolásánál... Ez a gondolat megtetszett. Én csak annyit szeretnék, hogy egy
    jó társaságba kerülhessek ahol befogadnának és én is részese lehetnék a közösségnek.

    Ha esetleg van köztetek olyan játékos, aki tudna javasolni egy guildet ahol szívesen látnak, akkor azt megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák