Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #81999360

    törölt tag

    Én tavaly májusban rendeltem tőlük először. Kereken 1 hetet késtek, ami nem nagyon zavart. Aztán ugye 60 nappal később vettem ismét. Az már majdnem 3 hetet... Minden nap telefonáltam nekik hogy akkor kb. mikor? A végén azzal magyarázták, hogy a nagyker hibája stb... és azt tanácsolták, hogy mondjam meg nekik, hogy pontosan mikorra kellene a gamecard és megpróbálják akkorra küldeni.

    Aztán a következőnél megkérdeztem, hogy 15.-én lejár a GC, nekem aznapra kéne... meglehet-e oldani? - Persze! 2 nappal előtte rendeljem meg és akkor biztos. Úgy is volt... de aztán megint csak 2 hét várakozás lett belőle és szinte nehezükre esett válaszolni amikor kérdeztem, hogy akkor most ez hogy 2 nap, vagy mi van?
    Azóta nem rendelek onnan.

    Ha esetleg valaki ezek után is onnan akar rendelni, annak egy tanács; ne kérd vissza pénzedet, csak akkor ha nem fontos. Munkatársam is rendelt egy GC-t, de nem küldték meg neki 2 és fél hét alatt és úgy gondolta, hogy inkább visszakéri a pénzét. (Mivel mindig ezt hajtogatják facebookon is meg üzenetben is.) Nos a pénzét majdnem 2 hónap(!) után kapta vissza.

    Azóta inkább Blizzardtól veszem, de lehet, hogy egyszer Iceakos-t is megnézem, mert sok jót hallottam felőle.

Új hozzászólás Aktív témák