Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sotyks94

    aktív tag

    Sziasztok!

    Még annó vanillától wotlk végéig toltam egy 4+ évet wowval (volt eredeti is, tört szeró is, fun szeró is). Akkor nagyon szerettem, de a cata nem nagyon tetszett, a pandát kifejezetten utáltam, de a wod jónak néz ki, és mindenki ódákat zeng róla. Gondolkodom hogy visszatérek esetleg wowozni.
    Első kérdésem az lenne hogy van aki hasonló cibően jár? (vagyis régi wow tetszett, cata, panda nem), és mégis tetszik neki a wod? Ittis csak jókat hallani róla (bocsi nem volt időm visszakeresni egy adag kommentet).

    második kérdésem: Ha pve-zni szeretnék (főleg alliban, de ha nincs nagyon rá lehetőség hordában is elboldogulok), és magyar társaságot keresek merre nézegessek? Arathort tudom mint allis pve szeró, ez mennyire él? Esetleg később van szerverek közötti karakterátvitelre lehetőség ha rosszul döntenék?

    Harmadik kérdésem: Tényleg ennyire drága a havidíj? Még úgy is hogy csomó mikrotranzakciós cucc van a játékban? Nem lehetne valahonnan 10 euró alatti áron szerezni kártyát vagy valamit? Ez a 4e+ ft elég húzós /hó.

    Negyedik kérdés: Azt hallottam hogy egyre egyszerűbb a game. Ez főleg a fejlődés és a pve-re érdekelne. Gondolom tényleg egyszerűbb karit húzni mint pl vanillában vagy bc-ben, de mennyivel? Mert bevallom eléggé ráuntam a karihúzásra, és ha hónapokat vesz igénybe egy 100-as kari napi pár órával az lehet elrettent hogy nekikezdjek. A pve-re is érvényes a kérdésem bár arra kevésbé. Mennyire vannak nagy raidek, mennyire nehezek? Ez a bárki megcsinálja 5fős heroicos gearben a bossokat vagy erős gear és profi csapatmunka kell hozzá?

    Ötödik: Mennyire lett jó a játékban a pve rész? Mennyi insta van, azok mennyire összetettek, változatosak, nagyok? Már ugye nincs olyan mint wotlkbeen hogy a raidből kiszedett geart 1 patchre rá már 5 fős heroikokból is ki lehetett szedni. Nálam az csapta ki először a biztosítékot.

    :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák