Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    válasz nonsen5e #62218 üzenetére

    Na de mikor volt jobb? A ténylegesen aggasztó dolog egyedül az,hogy úgy néz ki elmarad a "szokásos" harmadik raid tier is már.Én nem érzem rosszabbnak 6.2-őt mint a pandát Isle of Thunderig,sőt szerintem jobb.Csak mintha a vége hiányozna - de maga a Siege és Garrosh is eléggé összecsapott fércmunka volt (nem maga a raid,csak a sztori).
    Jöhetne persze gyorsabban az új tartalom de ennyi év után már fel kell ismerni,hogy láthatólag nem fog összejönni.

    Egyébként most is rengeteg van,csak a nagyjáról el van döntve,hogy hát nincs kedvem hozzá meg amúgy is szar (szíved joga de ettől még ott van, igen pet battle is az,meg a 8/8 gold challenge ha mainnel megvan,akkor altnak stb-stb)
    Én most legutóbb remekül szórakoztam egy délután-este (bár jól kidöglöttem) hogy reset előtt felrántottam egy karektert 80-94 re (kocsma lvl2, dupla follower) A nagyon is létező határidő izgalmassá tette a dolgot. Később meg jól látni,ahogy szépen beindul a tier3 garrison gépezete.
    Persze mérgelődve ki is lehet nyomni az egészet ilyesmi helyett,ha épp nincs raid.

    Láthatóan sehol senki sem tud elég gyorsan tartalmat gyártani a már kiadott játékához,főleg ha MMO-ról van szó,ez nem is fog változni míg nem lesz működőképes A.I. vagy nem változatnak a szerzői jogokon és díjazásokon, hogy lelkes külsősök gyárthassanak pl zónákat/küldetéseket/raideket amik megfelelő minőség esetén bekerülhessen a játékba.
    Lehet tippelni melyik történik majd meg először ;]

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák