Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nonsen5e

    addikt

    válasz #57919488 #62220 üzenetére

    Nem azt mondom, de azért a heti egy raidért, meg amikor kedvem van pár percre belépni megéri. Ennyiért havidíjat nem fizetnék.

    Micsurin: Semmire sem fogom ráfogni, hogy pet battle vagy archeology. Csak példaként említettem meg, hogy milyen abszurd lenne ha azok képezték volna a teljes contentet, mint most a garrison.

    Mindenképpen pozitívum lenne, ha hoznának új instákat a játékba, ezt LK-ban és Catában is nagyon szerettem. A token/pontrendszer is kapcsolódott hozzá, de volt értelme instákba lejárni a későbbi patchek során is. Most egyedül azért járok le egy-egyre, hogy egy bis gear összejöjjön challenge módokra, de akit meg az nem érdekel, annak semmi értelme, hogy lemenjen.

    Pandába hiába tettek be tízmillió daily questet, egyrészt kicsit túlzásba estek, hogy eleinte a gearszerzés egyetlen forrás volt, másrészt hiába volt sok, mégis teljesen egyformák voltak mind, és hamar ráunt az ember, mivel aki bármit is el akart érni, annak szinte kötelessége volt a napi összeset megcsinálni.
    Minden hibája ellenére az alapkoncepciója viszont jó volt: kimozdítani a játékosokat a világba.
    Eleinte mindenhol, majd Krasarang, meg Isle of Thunder, végül a Timeless Isle.

    Szerintem valahogy ezeket kellene összegyúrni, és az egész világra alkalmazni.
    Lehessen választani, hogy ki mit szeretne tenni, milyen tevékenység által szerez magának geart.

    A daily questes dolgo nem teljesen hülye elképzelés, legyen pár, opcionálisan. Ha már küldetés, a Garrison kampány, vagy a Krasarangos daily questek közötti story questek mintájára tegyenek mintájára küldetésláncok maximális szinten is. Jó ötletek lennének a random időközönként előbukkanó worldeventek is (nem 2-3), minden zónában lenne 1-2 tucat, amik maximális szinten is relevánsak lennének, szintén random elitek, én a bossokat is átszabnám kisebb lootesélyre, de loottáblájuk mindig aktuálisabb legyen (cserébe nem válnak irrelevánssá az első 3 hét után).

    No, én valahogy így képzelném el. A lényeg igazából az, hogy ne csak achievementek és hülyülés kedvéért mozogjon ki az ember a garrisonból városából.

    D4 klán: HunPH - invért privát rám

Új hozzászólás Aktív témák