Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz nonsen5e #64026 üzenetére

    Nem látok ebben problémát. Én olyan helyen dolgozom ahol Most megjelenő játékokhoz csinálunk Cinematikokat. stb. Ahogy a WOW-ban mindig megoldották a Directx problémákat.. Szóval 12-t tuti fog jönni és egy fűvet ráereszteni nem probléma.. Továbbá ugye az sem probléma,hogy akkor mi lesz akinek lyan gépe van,hog ynem. LSD directx 10-11. ott is az volt van ,hogy sok esetben valaki directx 10-es kártyával játszik most is. Ha nem jön be a 12 akkor ott más oka van. Blizz már cinematicokban is izomszimulációkat is csinál szóval elég fejlettek ahhoz,hogy ilyen ki sproblémákat megoldjanak. Amúgy meg a Directx 12-nél már a Játék fejlesztőnek kell rá írni a programot és nem a NV meg az ATI for Drivert írogatni hozzá.

    Nagyon remélem,hogy jönni fog.

    Mivel a Shaman healer mindehol fikázzák így megmarad,ha vissza emgeyk Fő karakteremnek de saját célra . Viszon a vanillas warrirom vagy palamból csinálnék újra tankot. Kérdésem,hogy Melyik milyen mert WoD-ba még nem játszottam. megvan megjelenés óta ,de egy percet nem toltam még. Szóval azt akartam csak megtudni,hogy a Paladin hasonló tank mint LK-ba meg Pandaba vagy milyen most.. Tudom,hogy a Monk a legjobb ,de Én nem igazán szeretem azt a kasztot.. Így maradnék Paladin vagy Warrior tank. Báár legszívesebben amradnék resto Shaman csak azt olvasgatom mindenfele ,hogy nem igazán jó. Viszont,ha azzal is lehet hozni a szintet akkor amrad az.

    Köszönöm a válaszokat.

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák