Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz Nyugis #72688 üzenetére

    A main karakterem Mistweaver/Brewmaster monk, nagyjából egyformán fejlesztve.

    A Mistweaver az egyik legjobb healer most és jó vele játszani. Az egyetlen negatívum, amit kiemelnék az hogy talán az egyetlen healer, ami kifogy a manából idő előtt, ha nagy az aoe sebzés...ami sajnos jellemző elég sok harcra. PvP-t tekintve nincs tapasztalatom...vagy 3-4 éve nem jártam se arénában, se BG-n.

    A Brewmasterrel szintén élvezetes játszani, de sajnos messze a leggyengébb tank jelenleg. Nagyon gyenge mágikus sebzés ellen, ezért ilyen sebzés esetén sokkal több healt igényel, mint a többi tank. Messze a legkevesebb defensive CD-je van, és bizonyos okból még ki se "lehet" talentelni többet, mert abban a sorban van hasznosabb is. Hiányzik néhány fontos skillje...pl. nagyon kellene neki legalább egy ranged silence/szakítás/rántás/összehúzás, mert nem tud egy packot összerendezni, összehúzni ha több ranged is van benne. Semmi egyedi aktív/passzív képessége nincs, ami adnak a raidnek/partynak előnyt. Nehéz menedzselni a főzeteket. Néhány talentsorja nagyon gyenge és jópár olyan skill is talentként szerepel, aminek alapset részének kellene lenni.

    Nem használhatatlan, de M+ és komolyabb raid instákba nem ajánlanám.

    Még egy: Healerként többszáz...talán több mint ezer dungeont/raidet healeltema Legionban és eddig összesen 2 monk tankkal találkoztam. Tegnap épp tankként mentem és a klántárs healer is azt mondta, hogy eddig csak 1-el találkozott. Ez azért elég beszédes adat.

    Messze nem ilyen rossz tank spec amúgy, de még a legskillesebb monk tank is gyengébb, mint egy gyenge-közepes player kezében egy warrior, vagy más tank. Mondjuk a warrior nem jó példa, mert az meg felfelé lóg ki a sorból magasan.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák