Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Csokishurka #79271 üzenetére

    Ha ilyet szeretnél, akkor jelentkezz olyan guild-be, ahol mythiceznek, másképp nem fog összejönni, mert ha már mindenkinek ki is esett a mythic gear, még akkor is a warforged itemek miatt teli lesz a terep. Ilyenkor azért a farm-bossokra mindig beviszünk pár próbaidőst, hogy megmutathassák mit tudnak, de loot-ot nem kapnak, amíg fix raider rankot nem kapnak (alsó hangon 2 hét), és utolsó pár bossra még raider rank ellenében sem nagyon lesznek levíve, mert a gearjük kisebb, mint a régebbi motorosoké (és valszeg bénábbak is 99%-ban, nincs akkora rutinjuk), tényleg csak speciális karakterigény esetén jön ilyesmi szóba, mint pl. covenre affli lockok és shadow priestek, aggramarra dk-k.

    Ahhoz, hogy mythic guildbe felvételt nyerj, ahhoz szép HC logok kellenek. Ami neked van log, az a talán felvesszük és megnézzük kategória, mert ez még nem az igazi. Ennek több oka is lehet. Vagy nem tudod 100%-osan kezelni a karakteredet (eonar alapján elvileg tudhatod, de az a boss számít pont a legkevésbé), vagy nem vagy teljesen tisztában a mechanikákkal és ezért kiesik egy kis dps, és/vagy szimplán nincsen minmaxolva a karaktered, tehát felvetted a legnagyobb cuccokat h nagy gearben legyél (és valszeg így több a dps-ed), de ez a logokat lerontja.
    Saját példa: 976-ba tudnék felöltözni, raidbots-os szimuláció alapján 2.392.000 dps. Ekkor a 974-976-os logokkal "versenyeznék".
    Fel tudok öltözni 972-be, amikor 2.386.000 dps-em van, ekkor a 971-973-asokkal vagyok egy kategóriában.
    A min-maxolt gearem per pillanat 970 ilvl 2.382.000 dps-sel 968-970-es kategóriába besorolva, és nincsen arcanokristályom, amivel minimálisabb dps veszteséggel ugyan, de kb 3-5 ilvl-t tudnék rontani, na az kb. fix brutál logokat garantálna.
    A lényeg, hogy 6.75milla hp-s 976-os gearhez képest csupán kb. 10k dps loss-t szenvedek a 970-es gearrel, ahol csak 6.45milla hp-m van, és ha jó logokat akarok/akarsz, akkor így ki kell minmaxolni a karaktered, mert ez azt jelenti, hogy tisztában vagy azzal is, hogy milyen cuccokat kell felvegyél, tehát nem minden az ilvl, nem minden a jó karakterkezelés, mert egyébként még szerencse is kell, hogy éppen jó proccjaid legyenek, DE egy ilyen minmaxolt gearrel 80 feletti logokat hozhatsz össze mythicen, és nem tudom mi alapján, de a hc killek mind narancsok, mert azokra nem is figyelek oda, mythicen pedig csak 2 kékem van. Egyik eonar, ahol mindig elsőként megyek föl platformra és a piros debuff miatt nem tudok fixen végig dps-elni, a másik varimathras, ahol azon múlik a jó log, hogy kapsz-e necroticot és épp jó proccjaid vannak-e.

    Tehát nézd meg warcraftlogson, hogy milyen ilvl "kategóriák" vannak. Próbáld meg vmelyik kategória felső tartományába belőni a gearedet úgy, hogy lehetőleg minimális dps lossod legyen a legnagyobb gearedhez képest. Nézz utána, mik a legjobb trinketek, mik a legjobb statok. Raidbots-on szimuláld le összes kombinációt! Nézd meg biztosan jól kezeled-e a karaktered azáltal, hogy wowprogressen a saját classodhoz tartozó kill-videókat nézel mythic killekről (lehetőleg minél korábbi killeket, ahova tényleg profin kellett tolni, ne az újakat nézd). Én ezt tettem, és teszem a mai napig, a logjaim pedig ezt igazolják is.

    A HC logokkal kapcsolatosan még annyi észrevétel, hogy jobban gearelt group esetén néhány boss nagyon hamar lemegy, és ezért érdemesebb lehet más stratégiát választani. A DH-nál pl. ott a régi setbónusz, amivel másik legókkal 2 percenként metázok, és ha megvan hozzá a többi jó statú gear, akkor egy pont 2,5 perces fighton tutira jobb log lesz, mint a sima 4 perces metás új settel, ami csak kb. 3 perc 20 másodperctől veszi át újra a vezetést dps-ben.

    Egyébként semennyire sem értek a rugókhoz, nem tudom hogyan működik, csak az irányokkal kapcsolatosan tudok segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák