Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Csokishurka #79279 üzenetére

    Ezzel a lesz-e időm vagy sem dologgal óvatosan, mert nálunk is megfordultak már jelentkezők, akiket már ismertek máshonnan, és akiről tudni, hogy már nem 1xer eltűnt, majd visszajött, majd megint felszívódott, arra zárt kapuk várnak ha ismerik.
    Vagy odateszed magad és vagy fixen azon a heti 3-4 alkalmon, maxi havi 1-2 alkalmat kihagyva, vagy felejtsd is el az egészet, mert nem fog senki sem arra várni, hogy őfelsége mikor óhajt megjelenni, ezért szépen egy másik ember ki fog túrni a helyedről, aki hasonlóan jól tolja ÉS fixen ott van mindig, ÉS nem tűnik el 2 patch között.
    Ha tank v. healer vagy, akkor ez extrémen igaz, mindig ott kell legyél, viszont ha dps vagy, akkor párszor eljátszod a lapjaidat, és a sok tucatdps-ből jött is a helyedre egy másik, mert azért teljesíteni is kell ugye, de dps-t egyszerűen cserélsz, egy tankot v. healert azért nem, de aki ott ingataggá válik, ott amint találnak helyette mást, az is repül, csak azért az macerásabb dolog.
    Persze nálam is volt időszak, hogy nem fért bele rendesen a wow, mert szakdogát kellett írjak ill. vizsgaidőszak és szakdogavédés volt később, ezt előre jeleztem, hogy srácok kb. 3-3 hétig nem leszek, és nem okozott fennakadást, és mivel én nagyon-nagyon ritkán hibázok, a dps-em pedig egész jó, ezért nem tudott senki sem kitúrni addig a helyemről, de ehhez ugye vmit le kell tenni az asztalra és be is kell illeszkedni.

Új hozzászólás Aktív témák