Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    Gyors technikai kérdések, mert sötét vagyok én a WoW end game contentekhez és drága is lenne kitapasztalni :D

    War-Scroll of Battle Cry /Intellect / Fortitude - ezeket akkor érdemes használnom dungeonben, ha nincs warrior/mage/priest a party-ban, ugye? Ha jól olvasom, mindenki megkapja a buffot és sokat ér, ha nincsenek a felsoroltak.

    Miheztartás végett: survival hunterről van itt szó.

    Most jön a neheze, potion mérgezés. Vannak az alábbiak nálam, amiket elkortyolgathatok harc közben: Flask of the Currents, Battle Potion of Agility, Potion of Bursting Blood. Currents egy órán át ad buffot, a másik kettő 25 másodpercre. battle Potion of Agility ugye nem írja felül a Currents-t, összeadódik? Továbbá van a játékban valami "debuff", azaz nem ihatok több potiont egyszerre (még akár Coastal Healing Potion után)?

    Lelki szemeim előtt az van, hogy felolvasom a tekercseket "nem ideális" comp esetén, megiszom a Currents-t, majd szituációtól függően a 25 másodperces löttyöket, akár zsinórban (vanittpééénz).

    +1 bónusz kérdés: Bursting Blood leírása szerint eloszlik a sebzés egyenlően az ellenségek között. Namármost, ha egyenlően osztódni csak single targetre (boss) tudna, akkor a az összes sebzés arra a single targetre megy?

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák